Bundesliga, 12. kolo

Borussia Dortmund bez Perišića razorila Mandžukićev Wolfsburg

'29.10.2011,Volkswagen Arena, Wolfsburg, GER, 1.FBL, VFL Wolfsburg vs Hertha BSC Berlin, im Bild  Mario Mandzukic (Wolfsburg #18)  // during the match from GER, 1.FBL,VFL Wolfsburg vs Hertha BSC Berli
'nph / Schrader'
05.11.2011.
u 17:39

Ivan Perišić pobjedu Borussije 5:1 nad Wolfsburgom odgledao je s klupe, dok je Mario Mandžukić igrao cijeli susret za momčad iz vučjeg grada.

Zahuktao se aktualni njemački prvak Dortmund! U derbiju kola utrpao je "petardu" Wolfsburgu! U visokoj 5:1 pobjedi nije bilo našeg reprezentativca Ivana Perišića, koji je briljantnu predstavu svoje momčadi odgledao s klupe. Naš drugi reprezentativni napadač Mario Mandžukić, odigrao je svih 90 minuta u majici Wolfsburga i utopio se u sivilu svog nemoćnog sastava.

Berlinska je Hertha, nakon iznenađujuće prošlotjedne pobjede u Wolfsburgu, ovaj put doma poražena (1:2) protiv Mönchengladbacha. Kapetan Herthe, Andre Mijatović, igrao je cijelu utakmicu.

Köln je nakon prvih 45 minuta vodio 2:0 u Bremenu, no domaći je Werder ipak upisao tri boda! Junak kola bio je Peruanac Claudio Pizarro, koji je uništio goste, postigao je hat-trick i donio Werderu 3:2 pobjedu! Prvi je gol Pizarro zabio u 49. minuti, pet minuta kasnije izjednačio je iz kaznenog udarca, a tada je Köln ostao i s igračem manje, jer je bio isključen Sereno. Konačnih 3:2 Pizarro je postavio svojim trećim pogotkom u 86. minuti...

Rezultati 12. kola: Mainz – Stuttgart 3:1, Dortmund – Wolfsburg 5:1, Werder – Köln 3:2, Hoffenheim – Kaiserslautern 1:1, Nürnberg – Freiburg 1:2, Hertha – Mönchengladbach 1:2. Redoslijed: Bayern (-1) 25 bodova, Dortmund, Werder i Mönchengladbach po 23, Schalke (-1) 21, Stuttgart i Hannover (-1) 18 bodova...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije