OTKRIVA IKONA BIJELIH

Bosanski dijamant karijeru završava na Poljudu? Često je u Dalmaciji, volio bih da zaigra za Hajduk

Zenica: Utakmica između Bosne i Hercegovine i Finske
Armin Durgut/PIXSELL
13.08.2022.
u 16:50

Može se samo zamisliti kakva bi euforija zavladala u Splitu.

Edin Džeko je nekad davno prije devet godina obećao da će jednog dana zaigrati za Hajduk, što bi bila prvoklasna senzacija.

Bilo je to prilikom potpisa za engleski Manchester City, danas najboljih BiH nogometaš ima 37 godina, nastupa za milanski Inter i polako je pred zalazom karijere. Njegov najbolji prijatelj Senijad Ibričić, inače miljenik Torcide, otkrio je kakva je stvarna situacija...

12.02.2011., Split - Senijad Ibricic posjetio je danas Poljud i prisjetio se svojih slavlja. rPhoto: Nino Strmotic/PIXSELL
Foto: Nino Strmotic/PIXSELL

- Pa nas se povezuje zbog prijateljstva. Osim toga, Edin je često u Dalmaciji, pa ga navijači često sretnu i zovu. Ja, iskreno, i kao navijač, ali i njegov prijatelj, volio bih da zaigra za naš Hajduk. Ali opet, u ovom trenutku to nije realno. No, tko zna što se može dogoditi u skorije vrijeme - rekao je Ibričić u razgovoru za T portal.

Dakle, mogućnost nije potpuno propala, ukoliko zaista ispuni obećanje bila bi to prava transfer bomba unatoč poznim nogometnim godinama. Drugi dom supružnicima Džeko je Dubrovnik gdje su vlasnici restorana, no hoće li zaista doći igrati u Split, ostaje za vidjeti.

>> Pogledajte jednu od asistencija Livaje na Torcida kupu

Komentara 2

Avatar Thc
Thc
18:34 13.08.2022.

Doći će u Hajduk kada ne bude mogao pretrčati pun šprint dvadesetak metara😉

DU
Deleted user
12:17 14.08.2022.

Jos jedan bosanski drzavljanin je uzeo nase drzavljanstvo,prije godinu dana,a sada bi malo igro za Hajduk??????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije