MEĐUNARODNI DAN ŽENA

Od Branke Ramljak do Dolores Marie - ovo su najutjecajnije žene u svijetu nogometa

Branka Ramljak
Tino Jurić/Pixsell
08.03.2015.
u 12:29

Dolores Maria dos Santos Aveiro je majka Cristiana Ronalda najvažnija je žena u njegovu životu. Zbog nje mijenja klubove i navodno djevojke, kad joj se ne sviđaju.

Za Međunarodni dan žena Goal.com donosi najpoznatije žene u svjetskom i hrvatskom nogometu. Među njima su majke najvećih nogometnih zvijezda, ali i predsjednice klubova.

Primjerice, Branka Ramljak predsjednica je Hajdukova Nadzornog odbora i jedina je žena na rukovodećoj poziciji u hrvatskom nogometu te prva žena u povijesti na čelu Hajduka. Prije preuzimanja ove pozicije bila je zamjenica 18 mjeseci.

Dolores Maria dos Santos Aveiro je majka Cristiana Ronalda najvažnija je žena u njegovu životu. Zbog nje mijenja klubove i navodno djevojke, kad joj se ne sviđaju.

Pogledajte još neke od najznačajnijih i najutjecajnijih svjetskih i hrvatskih nogometašica, trenerica, majki, supruga i djevojaka u galeriji na Goal.com.

>> Kako se vodi lopta i dribla, mlade igrače u Hajduku uči žena

Komentara 8

MA
MagnusJohnson
12:58 08.03.2015.

Branka Ramljak - svojim utjecajem ucjenjivala igrače hajduka kojima ističu ugovori kako će ih klub baciti na stranu, na tribine, poslati na prisilno trčanje na Marjan ukoliko ne potpišu nove ugovore. Sumnjam da bi nju trebali ovdje stavljati kao nekakav primjer.

SO
sonce
13:54 08.03.2015.

Pobuna zaposlenika Hajduka: Klub nas pljačka svake godine Neka se zna da nas Hajduk gazi i pljačka, da nas svake godine zakinu za barem jednu plaću, kažu zaposlenici Hajduka kojima plaće kasne već četiri mjeseca...

SO
sonce
13:38 08.03.2015.

Dali uopšte znate tkoje Brankica. Kad bi više znali o njoj nebi ji davali toliku pozornost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije