MADRIDISTI SLAVE

Brazilski čarobnjak proglašen igračem sezone u Ligi prvaka. Realovci nanizali nagrade

Champions League - Final - Borussia Dortmund v Real Madrid
Foto: Carl Recine/REUTERS
1/5
03.06.2024.
u 14:41

Komisija UEFA-e također je proglasila Realovog veznjaka Judea Bellinghama najboljim mladim igračem natjecanja. Dvadesetogodišnji engleski reprezentativac zabio je četiri gola i upisao pet asistencija u 11 utakmica

Napadač Real Madrida Vinicius Junior proglašen je u ponedjeljak igračem sezone Lige prvaka u izboru UEFA-inog tehničkog panela promatrača.

Vinicius je u Ligi prvaka za Real odigrao 10 utakmica, zabio šest golova i pet puta asistirao. Upisao se u strijelce kada je Real pobijedio Borussiju Dortmund u finalu u subotu, osvojivši svoj drugi naslov pobjednika Lige prvaka s klubom.

VIDEO 'Ja sam Luku Modrića ostavio u Dinamu! Mamić me pitao samo jedno pitanje, nisam imao dvojbe'

Komisija UEFA-e također je proglasila Realovog veznjaka Judea Bellinghama najboljim mladim igračem natjecanja. Dvadesetogodišnji engleski reprezentativac zabio je četiri gola i upisao pet asistencija u 11 utakmica.

Nagrada za gol sezone također je pripala igraču Reala i to Federicu Valverdeu koji je postigao pogodak iz voleja u četvrtfinalnoj utakmici u Madridu protiv Manchester Cityja. Pogodak, na asistenciju Viniciusa, osigurao je izjednačenje 3-3 za Real koji je na kraju slavio nakon izvođenja jedanaesteraca.

GALERIJA Modrić i realovci proslavili naslov pred tisućama navijača u Madridu, scene su spektakularne

Champions League - Final - Borussia Dortmund v Real Madrid
1/6

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije