POSLJEDNJA PROVJERA

Bruno Petković golovima iz dva penala spasio Dinamo poraza od Šahtara

Zagreb: Utakmica u sklopu nogometnih priprema između GNK Dinamo - FC Shakhtar Donetsk
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/8
27.07.2024.
u 21:06

Ovo je bio posljednji test za Dinamo prije početka nove sezone, a prvenstvo otvara u petak u 21 sat kada na Maksimir stiže Istra.

Nakon što je jučer Dinamo s 1:0 pobijedio Šahtar, danas su ova dva kluba ponovno odmjerila snage na Maksimiru u zadnjoj generalki pred početak nove sezone SuperSport HNL-a. Pripremna utakmica završila je rezultatom 2:2.

Šahtar je poveo u 55. minuti. Konoplja je primio loptu na 14 metara od vrata, vratio je Bondarenku koji je s 17 metara pucao desno iskosa i matirao nemoćnog Nevistića. Samo pet minuta kasnije, Kevin je povisio vodstvo na 2:0. Izašao je sam pred Nevistića, efektno ga prebacio i mirno poslao loptu u praznu mrežu.

Dinamo je smanjio u 66. minuti kada je Bruno Petković izborio kazneni udarac, a zatim ga i realizirao. Izjednačenje je stiglo u 83. minuti, ponovno s bijele točke. Petković je još jednom bio siguran izvođač penala.

U 89. minuti Dinamo je bio blizu pobjede, ali je udarac Kačavende završio na vratnici. 

Ovo je bio posljednji test za Dinamo prije početka nove sezone, a prvenstvo otvara u petak u 21 sat kada na Maksimir stiže Istra.

>> Pogledajte tetovaže vatrenih

Zagreb: Utakmica u sklopu nogometnih priprema između GNK Dinamo - FC Shakhtar Donetsk
1/13
 
Ključne riječi

Komentara 1

EJ
ejStef
01:11 28.07.2024.

Šahtar puno bolji, kada je malo ozbiljnije zaigrao igrači Dinama nisu mogli ništa. 1. poluvrijeme Šahtar 5 mrtvih šansi, DInamo možda jednu. Spori napad, obrana koju je lako izigrati, vezni red bez ikakvog pritiska, igrači Šahtara su se dodavali koliko su htjeli... Nevjerojatno koliko je obrana šuplja, i koliko nema ideje u igri, već sve ovisi o individualnoj kvaliteti pojedinaca i trenutnoj inspiraciji. Kao da nema treninga, kao da nisu ekipa. Pa ne mogu odigrati sinkronizirani presing, ne postoji nikakav uvježbani napad, ništa... Nekako mi se čini da Jakirović jednostavno ne zna složiti ekipu, ne zna organizirati igru. Osim toga, imamo Ristovskog koji je sjena onog od prije 2 godine, no očito mora igrati, pa je PG lijevo, imamo Pjacu desno i još k tome igru bez ideje... Ovo je bila prijateljska utakmica i Dinamo je bio spreman za 5 komada u mreži, bojim se kako će to izgledati u ozbiljnim utakmicama. Očito nešto nije u redu sa stručnim stožerom, Dinamo jednostavno ne funkcionira kao ekipa... A da nešto ne štima u cijelom klubu, vidi se i po travnjaku koji je opet bio katastrofa. I tu je zaposlen neko poznati?... Nakon što su potjerali Šotičeka, ovako loše igre pri kraju priprema i ovakvog travnjaka nekako imam sve manje povjerenja u ovu ekipu koja je došla...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije