Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Euro U-21 2011.

Čeka nas Krkić, ako ne treba Biliću, Rakitić treba Ladiću

\'Barcelona\'s Bojan Krkic celebrates a goal against Recreativo Huelva during their Spanish first division soccer match at Camp Nou Stadium in Barcelona, November 24, 2007. REUTERS/Albert Gea (SPAIN)\
Reuters
10.09.2010.
u 19:04

Dva najzvučnija Španjolca, Krkić i Canales, tržišno su vredniji od svih hrvatskih nogometaša zajedno

Dražen Ladić, izbornik mlade hrvatske nogometne reprezentacije, doista nema sreće. Nakon teške prometne nesreće, za suparnika u dodatnim kvalifikacijama za Euro 2011. godine, koji se igra u Danskoj, dobio je najtežeg mogućeg suparnika. Naime, 8. listopada Hrvatska će biti gost Španjolske, koja je u svojoj kvalifikacijskoj skupini bila druga iza Nizozemske, a uzvrat je 12. listopada.

Canales osvojio Mourinha

Bojan Krkić već je etablirana klasa najbolje svjetske momčadi Barcelone, ujedno prva zvijezda mlade nogometne reprezentacije Španjolske, a Sergio Canales izborio je svoje mjesto u momčadi Josea Mourinha. Tu je i Juan Mata, koji je za 22 milijuna eura iz Valencije stigao u Barcelonu. Vratar je David de Gea, koji je čuvao vrata madridskog Atletica u prošlosezonskom osvajanju Uefine Europske lige, te obranio kazneni udarac Diegu Militu u nedavnom dvoboju za europski Superkup, koji je također osvojila španjolska momčad.

Izbornik je 44-godišnji Luis Mila, koji je nekoć zajedno igrao s Robertom Prosinečkim u Realu, a ovog je ljeta s reprezentacijom U-19 osvojio srebrnu medalju na Euru u Francuskoj. Naši mladići imaju težak put, ali to će za Ladićeve dečke biti ogroman izazov.

Lovren protiv zvijezda

To je prilika da se Lovren i suigrači usporede s ponajboljim igračima svijeta u svom uzrastu. Naime, dva najzvučnija igrača Španjolske, Krkić i Canales, danas zajedno vrijede više od cijele naše momčadi zajedno.

Ivan Rakitić, koji je u ovom ciklusu odigrao nekoliko zapaženih rola, nije igrao protiv Grčke, iako je u Rigi protiv Latvije dominirao. Pa, kada već Slavenu Biliću taj nogometaš Schalkea 04 nije nužan, neka ga još jednom posudi Draženu Ladiću. Jer, njemu bi došao kao suho zlato.

Ključne riječi

Komentara 7

MI
mixy
22:32 10.09.2010.

markovicu - gledaj... http://transfermarkt.de/de/juan-manuel-mata/profil/spieler_44068.html i ja sam mislio da je prešao, ali nije....

Avatar kanonik
kanonik
19:52 10.09.2010.

Nije ovaj novinar plaćen da opisuje sportski događaj već da napada pio nalogu sportske djelatnike

MI
mixy
19:38 10.09.2010.

kao prvo juan manuel mata ne igra u barci dragi novinaru, i kao drugo rakitić je igrao protiv grčke na maksimiru...veze ti nemaš šta pišeš, provjeri malo prije nego objaviš tekst...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije