Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA SJEVERU NJEMAČKE

Četiri tisuće ulaznica za odgođeni trening razgrabljeno je u pet minuta. Evo zašto su ga otkazali

Neuruppin je spreman za dolazak Vatrenih
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/38
09.06.2024.
u 22:30

Trening u ponedjeljak bit će otvoren za javnost, a igrači bi na teren trebali izaći u 18 sati. Prvi je to u ciklusu treninga kojim će momčad zaključiti svoje pripreme za grupnu fazu i okršaj sa Španjolskom, 15. lipnja

Hrvatska nogometna reprezentacija je u popodnevnim satima sletjela u Njemačku, a zatim se autobusom zaputila prema Neuruppinu gdje će biti njihov kamp tijekom Europskog prvenstva u Njemačkoj. Čitava delegacija bit će u gradu od 30 tisuća stanovnika, smještenom oko 70 kilometara sjeverozapadno od Berlina. 

Vatreni su imali fantastičan doček. Na trgu u Neuruppinu domaćini su brzo organizirali prostor za navijače i podij za reprezentativce. Više od pet tisuća osoba nazočilo je dolasku hrvatskih nogometaša u Neuruppin. Gradonačelnik Nico Ruhle i hrvatski veleposlanik Gordan Bakota poželjeli su im dobrodošlicu, a oni su Ruhleu poklonili uokvireni dres Luke Modrića.

VIDEO Ovo može samo Hrvatska! Pogledajte spektakularan prizor s našeg najvišeg nebodera

Hrvatski nogometaši su u subotu svladali Portugal (1:2), prvi puta u povijesti međusobnih susreta. Nakon dočeka, izbornik Zlatko Dalić odradio je konferenciju za medije. Nakon toga trebao se održati otvoreni trening, međutim on je otkazan i premješten na ponedjeljak. Izbornik i njegov stožer su u dogovoru s momčadi dogovorili da će prvi trening biti preskočen kako bi se odmorili od prijateljske utakmice i puta te priviknuli na novu okolinu i smještaj, pišu 24 sata

Trening u ponedjeljak bit će otvoren za javnost, a prvom treningu u ciklusu završnih priprema za početak natjecanja u grupnoj fazi trebalo bi prisustvovati više od četiri tisuće navijača. Na teren bi trebali izaći u 18 sati. Četiri tisuće ulaznica podijeljeno je za svega četiri minute, navode u Dnevniku Nove TV.

GALERIJA  Fantastični prizori u Njemačkoj. Tisuće Hrvata dočekale vatrene

Neuruppin je spreman za dolazak Vatrenih
1/38

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije