Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I DALJE ŽELI RADITI

Ćiro: Nitko me nije zvao, to su menadžerska posla

'Bosnia\'s head coach Miroslav Blazevic reacts during his team\'s World Cup 2010 qualifier soccer match against Spain at Bilino Polje stadium in the town of Zenica,October 14, 2009. REUTERS/Oleg Popov
'OLEG POPOV'
22.02.2012.
u 11:14

- Jako sam zainteresiran, no nažalost nitko me nije zvao - kaže Ćiro.

Nema predaha za Miroslava Ćiru Blaževića! Nakon što je 77-godišnji stručnjak raskinuo suradnju s iranskim Mes Kermanom, već se spominje novi angažman. Naime, za usluge nekadašnjeg hrvatskog izbornika, koji je vatrene 1998. godine vodio do bronce na SP-u u Francuskoj, zainteresirano je, navodno, vodstvo Slovačkoga nogometnog saveza! No, do Ćire još službeno nitko nije došao.

- To su samo menadžerska posla. Ovaj što me zvao predstavio se kao neka fora, a on je samo običan menadžer. Nitko me od službenih osoba iz Slovačkog nogometnog saveza nije kontaktirao, nažalost. No, jako sam zainteresiran - rekao je Ćiro.

Slovaci su bez izbornika otkako je Vladimir Weiss dobio otkaz.

Komentara 11

JA
JackRussell
12:24 22.02.2012.

krojf@ a jel ti možda palo napament da Ćiro voli nogomet i dok god ima snage želi u njemu uživati? Čisto sumnjam da mu je novac glavni razlog, no ne čudi me tvoje mišljenje da jest, ipak, naši mediji, ljudi opsjednuti su svakojakim špekulacijama o novcu.

WE
Wyatt Earp
12:52 22.02.2012.

Ovaj je neuništiv!

VK
vječni krojf
11:26 22.02.2012.

Ciro,zar je tebi to potrbno.Toliko se uvijek hvalio da je financijski situiran a trci za novcem kao da nema sta jesti.Covjek(covjek)u njegovim godinama uziva svoju mirovinu u krugu familije jer to su godine koje i na nesto upozoravaju.Nekim ljudima nikad dosta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije