POVIJESNI PORAZ

Cosmi poludio: 'Ni Mourinho ne bi izvukao više od njih, šaljemo sve u k***c'

Istra 1961 prvi put u svojoj povijesti pobijedila Rijeku u gostima
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/4
29.10.2022.
u 22:12

- Ako imaš muda, onda moraš zabiti barem jedan gol u zadnjih 20 minuta. Ovo je momčad za totalni remont. Od studenoga nadalje - istaknuo je trener Riječana.

Istra 1961 nikad nije pobijedila nogometaše Rijeke na njihovom domaćem terenu, Rujevici. Do danas. Naime, Puljani su golom Ante Ercega ostvarili povijesnu pobjedu na Kvarneru, osobite važnosti za Zeleno-žute, s obzirom na to da je riječ o tzv. derbiju Učke

Strateg Riječana Serse Cosmi, naravno, nije mogao biti zadovoljan prikazanim. Naprotiv. A to je i zorno priopćio.

- Svi ste vidjeli dvije momčadi, jednu koja zna igrati nogomet i drugu koja ima problema. Izgubli smo podršku tribina? Normalno da jesmo. Momčad ne igra i ne izgleda dobro. Nadam se da ćemo se izvući iz ovoga - kazao je na početku, navodi Novi list.

Kritizirao je momčad jasno i glasno. 

 

- Nakon tjedan dana od dolaska sam rekao da ćemo imati problema do 12. studenoga. Odmah sam to istaknuo. Ova skupina igrača više od ovoga ne može. Nemamo ravnotežu u momčadi, čak ni psihološku. Ako imaš muda, onda moraš zabiti barem jedan gol u zadnjih 20 minuta. Ovo je momčad za totalni remont. Od studenoga nadalje. To zna i uprava. Ako sam ja odgovoran, prihvaćam i to. Ali ne možemo biti drukčiji nego što jesmo.

29.10.2022.., Rijeka - SuperSport HNL, 15. kolo, HNK Rijeka - NK Istra 1961. Photo: Nel Pavletic/PIXSELL Photo: Nel Pavletic/PIXSELL
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Osebujnu pressicu završio je psovkom, spomenuo je i Mourinha

- Htjeli ste 11 lavova? I ja, ali netko je rođen kao lav ili tigar, a netko kao, štajaznam… Paun. Ovi igrači ne mogu bolje u smislu truda i zalaganja. Ni Mourinho ne bi izvukao više od njih. Izdržimo još do kraja polusezone i onda šaljemo sve u ku..c, pa da promijenimo priču - zaključio je osebujni Cosmi dosad neviđenu press konferenciju na Rujevici.

Standings provided by Sofascore

>> Policija trpa u maricu navijače Hajduka

 

Komentara 3

FR
freeshooter
11:36 30.10.2022.

...stari moj, nebudi cirkuski klaun... Miško bude baš po tvojoj želji dao otkaz destorici igrača, platio otpremnine, te po tvojoj želji doveo deset novih, baš dobrih, platio transfere i sve što ide...evo i sam nezna kako potrošiti višak od 20 mil Eura, pa je sreća da ti znaš... ili ipak bude doveo trenera koji će više raditi, a manje pljuvati po igračima od kojih očekuje da ginu za trenera, pljuvača... brzo ćemo vidjeti gdje si... iako je sve ovo prvenstveno do Palikuće, spržio je Rijeku...

VK
vječni krojf
16:55 30.10.2022.

Rijeka se mora riješiti ovog panja od trenera.On je sada okrivio sve igrače da bi sebe spasio,još k tome vrijeđa te mlade ljude.Vrhunac kojeg je pokazao ovaj trener zbio se u Koprivnici protiv Belupa kada je napravio samo jednu izmjenu,samo jednu od pet mogućih, a momčad je bila oslabljena crvenim kartonom.Stoji uz aut liniju prekriženih ruku bez nekih instrukcija i na kraju utakmice udari po igračima ne znajući da to može biti kobno baš za njega.Sve u svemu nikakav trener i zato i nije čudno što se skratio u HNL-i.

DU
Deleted user
17:12 30.10.2022.

HNK Rijeci domaći treneri Tadić i Budicin nisu bili dostatno dobri te su doveli ovoga šarlatana. Pa to nije normalno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije