'VRHUNSKI FILM'

Slavni nogometaš komentarom o Lady Gagi izazvao salve smijeha

Peter Crouch
Foto: VL
17.10.2018.
u 11:52

Engleski nogometaš Peter Crouch ponovno je uspio nasmijati javnost komentarom o odjeći Lady Gage koju je nosila na premijeri filma u kojem tumači glavnu ulogu

Reakcije na film ''A Star Is Born'' i dalje ne jenjava. Uz brojne kritičare, režisere, glumce, ali i ostale javne osobe koje je film oduševio, jedna reakcija izazvala je pozornost javnosti.

Naime, engleski nogometaš Peter Crouch ponovno je uspio nasmijati javnost komentarom o odjeći Lady Gage koju je nosila na premijeri filma u kojem tumači glavnu ulogu.

– "A Star Is Born" jedan je od najboljih filmova koje sam pogledao u posljednje vrijeme. Toliko dobar da sam Lady Gagi posudio svoje odijelo – napisao je Crouch na svojem Twitter profilu i nasmijao pratitelje.  

Ključne riječi

Komentara 1

CH
chelidonium
12:11 17.10.2018.

Odlican film. A gaga je diva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije