UOČI BAYERNA

Dinamo čekaju pakleni tjedni! Jakirović poslao poruku razočaranim navijačima

Zagreb: Konferencija za medije GNK Dinamo uoči utakmice protiv HNK Hajduk
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/3
14.09.2024.
u 17:11

Unatoč porazu i već drugoj utakmici zaredom bez pobjede, trener Sergej Jakirović nije htio stvarati nikakvu paniku i okreće se onome što slijedi, a to je veliki europski okršaj s bavarskim divom

Dinamo je izgubio na Maksimiru protiv Hajduka 0-1 golom Livaje u 70. minuti. Tako su Splićani na ljestvici HNL-a preskočili Dinamo na ljestvici, dok Dinamu sad slijede pripreme za Ligu prvaka i dvoboj protiv Bayerna u utorak na Allianz Areni.

Unatoč porazu i već drugoj utakmici zaredom bez pobjede, trener Sergej Jakirović nije htio stvarati nikakvu paniku i okreće se onome što slijedi. Ipak je liga tek na početku, a Europa slijedi za tri dana. Nakon slike uz opis "Nema predaje" koju je objavio na svom Instagram profilu, na storyju je objavio i slijedeću poruku:

GALERIJA 15.000 ljudi stiglo je na Maksimir, pogledajte atmosferu na derbiju Dinama i Hajduka

Zagreb: Konferencija za medije GNK Dinamo uoči utakmice protiv HNK Hajduk
1/6

"Nauči ostati smiren što god se oko tebe događalo. To je jedno od najvećih životnih umijeća. Ostati smiren usprkos tome što se tvoji planovi nisu ostvarili i što se drugi možda naslađuju time. Ostati smiren kada osjetiš da u tuđim riječima nema istina jer jedini koji će na kraju trpjeti posljedice te svoje laži su oni sami. Ostati smiren i kada te zaspu kritikama, ali i kada ti daju komplimente, jer shvaćaš da tu nema ništa više od običnih riječi...”

Dinamu općenito slijedi žestok raspored od šest utakmica u 19 dana od kojih su čak četiri gostovanja, među kojima i dvije utakmice Lige prvaka, protiv Bayerna u gostima te Monaca kod kuće.

VIDEO Ivan Rakitić prokomentirao burne događaje u Hajduku, a nahvalio je jednog čovjeka

Komentara 6

EJ
ejStef
17:44 14.09.2024.

Ma nema, piši kući propalo. Dinamo ne izgleda ništa bolje nego prošle godine kada ga je Jakirović preuzeo. Nema Jakirović kapacitet za voditi takav klub, a ne može dobiti igrače kao npr. Barcelona, pa da individualnom kvalitetom lome protivnike bez obzira kako se ovi postave... Jakirovića je jako jednostavno pročitati, nema puno ideja u igri, ima 2 sustava kojima je lako postaviti protuigru i onda ako Petković nije u elementu i ako Baturinu čuvaju Dinamo nema igru. Gattuso je to jako dobro demonstrirao... U takvim okolnostima ne treba očekivati solidne rezultate u LP, već treba sada krenuti spašavati prvenstvo. Ne znam kako to uprava Dinama ne vidi. Ili možda jednostavno nema rješenja... Do sada je dobro znao posložiti ekipu jedino bjegunac mlađi i Bjelica. I to Bjelica samo kada je imao cijeli stručni stožer uz sebe, bez njega je prosječan HNL trener.

ZA
zaprav
19:42 14.09.2024.

Možda nije problem u Jakiroviću. Možda je ipak problem u igračima. Oni jednostavno ne 'ginu' za klub, za Dinamo. A Hajduku je samo bitna pobjeda protiv Dinama. Toliko su napaljeni na Dinamo, da bi rađe izgubili od Varaždina, Slavena itd, a to je i pravilo. Zato i jesu u Europi do V.Gospe, skoro 20 godina nisu bili prvaci. Sad su napunili baterije i Torcida je zadovoljna, a Gatusso je siguran najmanje 5 kola. Kompleks manje vrijednosti, malog grada?

NI
nitram
21:01 14.09.2024.

jakire pokrij se po usima i suti ova domaca sezona NULA igrao si dvije vazne utakmice poraz i neodlucno moli Boga da u slijedecoj u Koprivnici ne progutas jos jednu gorku pilulu podjeli je sa svojim balvanom petkovicem

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije