STIŽE U ZAGREB

Dinamo dovodi novo pojačanje za Ligu prvaka u finišu prijelaznog roka. Stiže iz Bundeslige

FC Augsburg brings in offensive player Mbuku
Christian Kolbert/DPA
02.09.2024.
u 13:22

Mbuku je trenutačno na putu prema Zagrebu, u Maksimiru ga očekuju da im se što prije pridruži. Francuz će prvo odraditi liječničke preglede, a onda doći na posudbu do kraja sezone

Dinamo se nastavlja pojačavati za grupnu grupnu fazu Lige prvaka. Čelnici hrvatskog prvaka sljedećih dana će dovesti novog igrača Dinama, a to je 22-godišnji Nathanaël Mbuku, dosadašnji napadač njemačkog bundesligaša Augsburga. Riječ je o brzonogom igraču vrijednom 2 milijuna eura, napadaču koji može pokriti oba krila, ali biti i klasična devetka. 

Mbuku je trenutačno na putu prema Zagrebu, u Maksimiru ga očekuju da im se što prije pridruži. Francuz će prvo odraditi liječničke preglede, a onda doći na posudbu do kraja sezone. Dinamo će u ovom slučaju imati pravo prvokupa, pa ga od Augsburga moći uzeti za 2 milijuna eura.

VEZANI ČLANCI:

Nathanaël Mbuku je u dosadašnjoj karijeri branio boje Reimsa (84 nastupa, šest golova i tri asista) i St. Etiennea (21 nastup, četiri gola, dva asista), a u siječnju 2023. godine potpisao je za Augsburg za koji je do sada skupio tek tri nastupa. Novi napadač Dinama ima tek 22 godine, nastupao je za sve mlađe francuske uzraste, a sad je odlučio preuzeti nogometno državljanstvo Konga. 

 

Ključne riječi

Komentara 2

BE
bendzola
13:42 02.09.2024.

U 5 godina profi nogometa 10 golova i 5 asista... Pojačanje? Hm...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije