VELIK POTENCIJAL

Dinamo potpisao novi ugovor s veznjakom U-21 'vatrenih': Presretan sam i zahvalan

GNK Dinamo/Instagram
18.01.2024.
u 13:59

Inače je riječ o U-21 reprezentativcu Hrvatske. Našao se na nekoliko posljednjih popisa mlade selekcije 'vatrenih', skupivši dva nastupa, a sad je potpisao novi ugovor s Dinamom do lipnja 2028. godine

Mladi veznjak Marko Soldo (20) produljio je ugovor s Dinamom do lipnja 2028. godine, objavio je to Dinamo na društvenim mrežama.

“Presretan sam što je klub prepoznao moj trud i rad te što je došlo do produženja ugovora. Vrlo sam im zahvalan, u budućnosti očekujem dodatni napredak u Gorici, a onda naravno, povratak na Maksimir i nastavak karijere u najvećem hrvatskom klubu”, poručio je Soldo.

Soldo je trenutno na posudbi u Gorici, a ove sezone je za petu momčad HNL-a skupio 18 nastupa u prvenstvu uz dva gola i jednu asistenciju.

U prvoj polusezoni je u Gorici bio prilično redovit član prve postave, odigrao je 78 posto dostupnih minuta, a najviše se isticao po presječenim loptama po čemu je najbolje rangirani igrač velikogoričkog prvoligaša (1,3 po utakmici).

VEZANI ČLANCI:

Inače je riječ o U-21 reprezentativcu Hrvatske. Našao se na nekoliko posljednjih popisa mlade selekcije 'vatrenih', skupivši dva nastupa, a dosadašnji ugovor s Dinamom trajao mu je do 2027. godine.

U Dinamo je stigao prije tri i pol godine iz Širokog Brijega, a za prvu momčad Plavih odigrao je jednu utakmicu, prošle sezone u Borincima protiv istoimenog domaćina u šesnaestini finala Hrvatskog nogometnog kupa.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije