KONAČNO

Dinamo pred zaključenjem velikog posla! Doznali smo detalje, važan čovjek već je sletio u Zagreb

Dinamo i Hajduk sastali su se u 19.kolu HNL-a
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/2
07.08.2024.
u 19:24

Na Maksimiru su "pobijedili" konkurenciju iz sjevernoameričkog MLS-a i Saudijske Arabije

Južnoameričke sapunice svakodnevica su već dekadama u hrvatskom javnom prostoru. Termin iza podnevnog dnevnika već je uobičajeno rezerviran za telenovelu sa španjolskog govornog područja, a jednu su takvu ovoga ljeta imali s dovođenjem Juana Cordobe. Desno krilo iz Kolumbije već je tjednima bilo na "hoće-neće", licitiralo se s njegovim dolaskom, ciframa, ovim i onim... Radilo se u Dinamovoj upravi, odnosno u njenom sportskom segmentu danonoćno, ne bi li se na kraju sve završilo.

Jer, Cordoba je ove srijede aterirao na zagrebačko tlo, točnije na ono nacionalne zračne luke koja nosi ime prvog hrvatskog predsjednika. A čim je mladi desnokrilni napadač sletio, odmah smo saznali i detalje ovoga posla. Liječnički pregled i potpis odradit će u četvrtak, a onda se i upoznati s novim suigračima.

FOTO: Dinamo igra najskuplju utakmicu u povijesti! Zarada je golema

Dinamo i Hajduk sastali su se u 19.kolu HNL-a
1/3

Njegov sad već bivši klub, Deportivo Cali postat će bogatiji za 1.8 milijuna eura, a pripast će mu i 20 posto od sljedećeg Cordobinog transfera, dakle onoga kad ode iz Dinama. Inače, Cordobu, 21-godišnje dugo očekivano Dinamovo pojačanje na Maksimiru čeka ugovor na četiri sezone. Dinamo je "pobijedio" konkurenciju iz sjevernoameričkog MLS-a i Saudijske Arabije, a Cordoba je ove sezone u kolumbijskoj ligi upisao 21 nastup, šest golova i dvije asistencije. Ne manje važno, ovim je transferom zaključena potraga za desnim krilom pa će sada u Dinamu vrlo vjerojatno odustati od dovođenja Marca Pašalića iz Rijeke.

Ključne riječi

Komentara 4

PR
prajdali100
22:15 07.08.2024.

Dinamo će imati veoma respektabilnu momčad koja bi morala igrati ligu prvaka.

CO
corsa
05:55 08.08.2024.

Za 1,8 milijun se nemože kupiti ozbiljnog igrača,pa tako ni ovoaj Kolumbijac to nije. Vrjeme će pokazati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije