TRANSFER NA POMOLU

Miljenik maksimirske publike pojačava ljutog rivala u borbi za titulu? Posao je pred završetkom

Dinamo preokretom u završnici slavio na Rujevici
Foto: Nel Pavletic-Goricki/PIXSELL
1/3
06.08.2024.
u 22:35

Iz Dinama je otišao prije dvije godine za milijunsku odštetu, a sada bi mogao biti pravo osvježenje

Nekadašnji napadač zagrebačkog Dinama, 29-godišnji Komnen Andrić na pragu je dolaska u redove Rijeke. Hrvatski viceprvak u potrazi je za rješenjem u špici napada nakon ekscesa kojeg je proizveo Jorge Obregon. Kolumbijski napadač odbio je trenirati dan prije utakmice 1. kola HNL-a koju su Riječani minule nedjelje odigrali s Lokomotivom. Obregon je sada na izlaznim vratima kluba s Rujevice, a Rijeka se okreće provjerenom rješenju koje će joj stići iz francuskog Clermonta.

Andrić će najvjerojatnije u tijeku srijede biti i službeno objavljen, a riječ je o povratniku u HNL. Naime, u Clermont je upravo otišao iz Dinama, i to prije dvije godine po cijeni od milijun eura. Andrić, miljenik zagrebačke publike, mogao bi tako pojačati izravnog rivala u utrci za naslov prvaka. U 53 utakmice za Dinamo je zabio 16 golova, a prije toga igrao je i za zaprešićki Inter te je jedne sezone bio i najbolji strijelac HNL-a.

Rijeci će Andrić itekako dobro doći jer će odlaskom Obregona ostati samo na jednom napadaču iz seniorskog sastava, Franji Ivanoviću

FOTO: Napete olimpijske bitke, medalje, suze radosnice na Pixsellovoj izložbi

Dinamo preokretom u završnici slavio na Rujevici
1/24
Ključne riječi

Komentara 1

MA
maltene
09:13 07.08.2024.

Kakav je on to miljenik Dinamovih navijača, molim objašnjenje vrhunskog novinara

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije