Sjajno ozračje

Zahvala vjernoj publici: Dinamo se navijačima zahvalio fantastičnim videom

12.10.2022.
u 17:06

Uz fotografiju iz zraka, svjetla reflektora i zgrada u daljini pomiješanih s noćnim nebom, čak je i Maksimir ispao predivan. A kakva bi samo poruka u svijet odaslana da taj stadion ne izgleda kao ruševina

Nakon sinoćnje utakmice Dinama i Salzburga na Maksimiru na kojoj je za plavu momčad navijalo više od 20 tisuća navijača, zagrebački se klub prigodnim videom svojim navijačima zahvalio na podršci.

Uz fotografiju iz zraka, svjetla reflektora i zgrada u daljini pomiješanih s noćnim nebom, čak je i Maksimir ispao predivan. A kakva bi samo poruka u svijet odaslana da taj stadion ne izgleda kao ruševina. Inače, na sinoćnjoj utakmici, navijači Dinama na sjvernoj tribini napravili su sjajno ozračje. Bad Blue Boysi oduvijek su bila posebna Dinamova snaga... 

Zaslužili su sigurno slavlje svojih ljubimaca, bila bi to prava navijačka fešta. Na kraju su se ipak morali zadovoljiti podjelom bodova, po mnogima na kraju najrealnijim ishodom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GNK Dinamo (@gnkdinamo)

>> VIDEO: Nikica Pavlek, navijač u Salzburgu: 'Ja mislim da će Dinamo danas dobiti 2:0. Imaju kvalitetnu ekipu'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije