PONOĆNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon remija s Monacom, evo što su poručili iz Maksimira

Champions League - Bayern Munich v GNK Dinamo Zagreb
Foto: Angelika Warmuth/REUTERS
1/8
03.10.2024.
u 07:32

Nakon poraza od Bayerna (2-9), Dinamo je odigrao odličnu i vrlo hrabru utakmicu, dominirao i vodio s 2-0, a onda s dvije pogreške u završnici dopustio Francuzima da izbjegnu poraz.

U dvoboju 2. kola Lige prvaka nogometaši Dinama i Monaca u Zagrebu su odigrali utakmicu s rezultatom 2-2 (1-0). Dinamo je poveo atraktivnim pogotkom Petra Sučića (45+3) na asistenciju Martina Baturine, koji je u 66. minuti fantastičnim solo prodorom povećao na 2-0.

Monaco je smanjio preko Ganca Mohammeda Salisua nakon velike pogreške vratara Ivana Nevistića, a u 90.minuti Švicarac Denis Zakaria izjednačio je iz kaznenog udarca.

Nakon poraza od Bayerna (2-9), Dinamo je odigrao odličnu i vrlo hrabru utakmicu, dominirao i vodio s 2-0, a onda s dvije pogreške u završnici dopustio Francuzima da izbjegnu poraz. 

Utakmica je odigrana pred 13.000 gledatelja i po nemogućim uvjetima i kišom natopljenim terenom koji je uvelike otežavao igru. 

A Dinamo se kasno sinoć oglasio na društvenim mrežama i poručio:

– Usprkos svemu: Ti se nemaš sramit kaj!

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Dragec.Vrag
Dragec.Vrag
08:30 03.10.2024.

Gdje su sad svi koji su željeli da opet izgubimo s 7-8 golova,da se mogu naslađivati?To su obični ljigavci i mrzitelji svega hrvatskog a ne samo Dinama.Skriveni u rupe i žaluju,neka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije