PROBLEM ZA PROBLEMOM

Dinamov trener otkrio detalje Ademijeve ozljede: Napravili smo sve da se regeneriramo

Dinamo i Lokomotiva sastali se u 24. kolu HT Prve lige
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/3
20.02.2022.
u 19:25

- Imamo svojih problema, ali s njima se nosimo. Napravili smo, rekoh, neke promjene, ali nismo bili pravi ni u pravom ritmu.

Dinamo na svom travnjaku nije uspio pobijediti Lokomotivu u 24. kolu Prve HNL, a još je gore što se muči već treću prvenstvenu utakmicu zaredom. I dok se za ovu posljednju može tražiti razlog podbačaju u porazu protiv Seville tri dana ranije, pad forme ipak je nešto kompleksniji.

Ipak, trener plavih Željko Kopić ne paničari niti smatra da su trenuci za neku dramu, mirno gleda prema naprijed. No objasnio je i što se točno dogodilo protiv Lokomotive.

- Izgubili smo bitne bodove nakon europske utakmice. Napravili smo sve da se regeneriramo, napravili smo neke promjene i trudili se pronaći balans između standardnih igrača i onih koji to nisu, ali nije bilo dobro, nismo bili pravi. U drugom poluvremenu smo to promijenili, ali nismo uspjeli zabiti - kazao je Kopić za Arena Sport i dodao:

20.02.2022., stadion Maksimir, Zagreb - Hrvatski Telekom Prva liga, 24. kolo, GNK Dinamo - NK Lokomotiva. Mate Males, Bruno Petkovic, Branimir Cipetic, Jon Mersinaj, Petar Bockaj Photo: Matija Habljak/PIXSELL
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

- Imamo svojih problema, ali s njima se nosimo. Napravili smo, rekoh, neke promjene, ali nismo bili pravi ni u pravom ritmu, bili smo spori. Ali, teško je nakon zahtjevnih utakmica u Europi kao ona sa Sevillom vratiti se.

Slijedi Osijek u prvenstvu, no Kopić ipak ide utakmicu po utakmicu.

- U četvrtak je Sevilla i onda derbi s Osijekom. Ipak prije moramo misliti na tu utakmicu i vidjeti kako raspodijeliti snage na najbolji način.

Kad se spominje preraspodjela snaga, važno je i kakvom stanju je Arijan Ademi, koji je napustio utakmicu nakon sudara s Josipom Mišićem.

- Dobio je udarac u kvadriceps i vidjet ćemo što će biti s njim.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Komentara 5

Avatar mladen valentić
mladen valentić
20:14 20.02.2022.

Igra je isto ne gledljiva jednako kao za vrijeme Krznara. Umjesto da ste se isprsili i platili dobrog stratega i adekvatna pojačanja, vi ste htjeli uštedjeti i opet zadržati privremenog trenera pa bi vas ta štednja mogla skupo koštati. Konkurenti doveli pojačanja koja su ključna a mi jednog dobro platili a odigrao je jednu dobru utakmicu i neke prosječno a drugi pojačava klupu!

Avatar mlijeko
mlijeko
19:34 20.02.2022.

Najveći problem Dinama su samodopadna uprava i trener katastrofa, čovjek jedva priča a o nogometu pojma nema.

Avatar mladen valentić
mladen valentić
20:03 20.02.2022.

Kako ste se kretali po terenu, bogme ste se regenerirali na utakmici!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije