NE STIDI SE

Djevojka o kojoj je brujila Hrvatska ostala bez novca, a sada je objavljena golišava fotografija koju prodaje

Zagreb: Milica Dabovi? poja?anje je KK Novi Zagreb
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/8
08.11.2022.
u 14:22

- Nemam se čega stidjeti. Borac sam. Nikada nisam bježala od posla: čuvala sam koze, nosila vreće cementa od 50 kila, zidala, kopala... Ljepše je reći ja sam svome sinu i tata i mama, ljepše zvuči nego "samohrana majka"

Milica Dabović (40) bivša je srbijanska košarkašica i nekadašnja reprezentativka, a u hrvatskoj javnosti o njoj se puno pisalo kada je 2013. potpisala za Novi Zagreb.

Dabović je bila uspješna košarkašica, a zbog njenog izgleda neki su je zvali i "srbijanskom Antonijom Mišurom". Bila je burnoj u vezi s Hrvatom Šimom Šiklić Simonom kojem je 2017. godine zabranjen ulazak u Srbiju na godinu i pol zbog fizičkog zlostavljanja svoje partnerice. 

Dabović je nakon završetka košarkaške karijere ostala bez primanja o čemu je otvoreno govorila u medijima. Ova samohrana majka na sve se načine borila da zaradi novac za sina pa je tako prodavala svoju odjeću, a nedavno je sudjelovala i u emisiji Survivor.

- Nemam se čega stidjeti. Borac sam. Nikada nisam bježala od posla: čuvala sam koze, nosila vreće cementa od 50 kila, zidala, kopala... Ako zatreba, sve to ću raditi ponovo, ali nije dotle došlo. Ljepše je reći ja sam svome sinu i tata i mama, ljepše zvuči nego "samohrana majka" - govorila je Dabović koju je partner ostavio pred sam kraj trudnoće.

Ovih dana odlučila je napraviti korak dalje pa je otvorila profil na OnlyFansu, platforme na kojoj se uglavnom objavljuju vlastite gole i eksplicitne fotografije u zamjenu za novac.

- Volim se fotografirati, volim fotografirati svoje tijelo pa sve slike odsad idu tamo - rekla je Dabović.

A srbijanski mediji sada su objavili fotografiju koju Dabović prodaje na OnlyFansu. Na njoj pozira samo u čipkastim čarapama, dok sjedi na krevetu okrenuta leđima. Inače, na ovoj platformi ima više od dvije tisuće pratitelja, a za pristup njezin intimnim fotografijama potrebno je platiti 15 dolara mjesečno.

Foto: Društvene mreže

>> Sin predsjednika Milanovića veliki je talent: Ima 18 godina i 104 kg, prešao je u najtežu kategoriju!

 

Ključne riječi

Komentara 10

AN
antepravda
10:08 09.11.2022.

Koja glupost da tu ženu uspoređuju sa ljepoticom kao što je Antonija Mišura.Mišura je sto puta ljepša žena od ove Srpkinje.

DU
Deleted user
10:36 09.11.2022.

Djevojka od 50 godina.

LA
lajh1985
16:25 08.11.2022.

Pa onda nije ostala bez novaca ako u tekstu pise da je zidala, kopala itd... i da nije doslo do toga da opet nosi vrece cementa...Znaci ima se para

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije