OLIMPIJSKI POBJEDNIK

Đoković na objavu nakon olimpijskog zlata skupio milijune lajkova: 'Srbijo, uspjeli smo!'

Tennis - Men's Singles Gold Medal Match
Foto: EDGAR SU/REUTERS
1/5
04.08.2024.
u 20:34

Fotografija je na Facebooku, Instagramu i ostalim društvenim mrežama na kojoj je objavljena brzo počela dobivati milijune lajkova, a javljaju se Đokoviću ostali vrsni sportaši poput Luke Dončića, LeBrona Jamesa...

Novak Đoković osvojio je zlato na Olimpijskim igrama za Srbiju. Pobjedom nad Carlosom Alcarazom (7:6, 7:6) u velikom finalu, 37-godišnji srpski as upisao se u povijest i kompletirao riznicu trofeja. Do sad je u karijeri osvojio 24 Grand Slam titule, no ovo bi mu možda mogao biti i trofej karijere. već su počele, odnosno nastavile se rasprave oko toga tko je najveći tenisač ikada, a sad se Đokoviću klanjaju i oni koji su dugo bili protiv teze da je on upravo - GOAT (Greatest of all time).

Đoković je sada kompletirao tzv. Golden Slam, a to je osvajanje sva četiri Grand Slama i olimpijskog zlata. Dosad su to u povijesti tenisa uspjeli samo Steffi Graf, Andre Agassi, Rafael Nadal i Serena Williams. Nakon finala bio je dosta emotivan, a napisao je i viralnu objavu na društvenim mrežama. Napisao je:

- Srbijo, Uspjeli smo! Volim vas, Nole.

Fotografija je na Facebooku, Instagramu i ostalim društvenim mrežama na kojoj je objavljena brzo počela dobivati milijune lajkova, a javljaju se Đokoviću ostali vrsni sportaši poput Luke Dončića, LeBrona Jamesa...

Komentara 3

Avatar Danke Deutschland
Danke Deutschland
00:25 05.08.2024.

I sada usporedite ovo finale sa onim odigranim juce u zenskoj konkurenciji? To su 2 razlicita sporta

GN
gnoj
14:23 05.08.2024.

Čemu toliko o ovome ? Imamo mi zlato u kajaku a samo jedan mali članak !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije