NAMJERNO ILI...?

Ogroman kiks Eurosporta: Pored Đokovića stavili hrvatsku zastavu, Srbi ih zasuli uvredama

Tennis - Men's Singles Gold Medal Match
Foto: EDGAR SU/REUTERS
1/4
04.08.2024.
u 19:07

Na svom su profilu umjesto srpske zastave pored Novaka Đokovića stavili hrvatsku. Objavu su ubrzo nakon "lansiranja" i izbrisali, ali internetska bespuća i ovo će zapamtiti

Redaju se čestitari Novaku Đokoviću na osvojenom olimpijskom zlatu u Parizu. Srpski 37-godišnjak u finalu je, na centralnom terenu Roland Garrosa pobijedio Carlosa Alcaraza s dvaput po 7:6. Time je u smiraj velike karijere stigao do jedinog trofeja koji mu je preostalo osvojiti u bogatoj kolekciji. Sjajan je to bio meč...

A nakon njega čestitke su Đokoviću počele stizati i na društvenim mrežama. Među prvima mu je objavu posvetio Eurosport, jedna od svakako najpoznatijih sportskih TV-postaja s bogatom tradicijom. Eurosport i ove godine prenosi sve s Olimpijskih igara putem svoje, odnosno Discoveryjeve platforme MAX.

Na svom su profilu umjesto srpske zastave pored Novaka Đokovića stavili hrvatsku. Objavu su ubrzo nakon "lansiranja" i izbrisali, ali internetska bespuća i ovo će zapamtiti.

Srbi koji su vidjeli objavu odmah su pohitali istu komentirati pa su Eurosport i na drugim objavama zasuli brojnim uvredama.

Foto: Screenshot

Komentara 26

Avatar mi hrvati
mi hrvati
20:24 04.08.2024.

nema tu kiksa, to stalno rade I Srbima I hrvatima, bre hoce da nas pobrate! Opet...

BS
Berekin ST
07:52 05.08.2024.

Zasto zastava Srbije ima kraljevski srpski grb s krunom a po uredjenju je Republika?

AN
antisrbin
19:53 04.08.2024.

Uvrijeđeni smo mi Hrvati. Naša zastava pored tog nekulturnog čiče draže tc tc tc

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije