Klaas-Jan Huntelaar

Donedavni nogometaš mijenja Overmarsa u Ajaxu

Champions League - Group C - Borussia Dortmund v Ajax Amsterdam
Wolfgang Rattay/REUTERS
14.03.2022.
u 20:38

„Drago mi je zbog novog dolaska u Ajax. Znatiželjan sam kako ću se snaći na novom poslu, a vjerujem da će mi znanje koje sam stekao tijekom karijere pomoći na novom radnom mjestu. Inače, trenutačno radim i na trenerskoj diplomi“, rekao je Huntelaar ovim povodom

Novi sportski direktor nizozemskog nogometnog kluba Ajax iz Amsterdama je donedavni nogometaš, 38-godišnji Klaas-Jan Huntelaar.

Napadač koji je u 76 nastupa za nizozemsku reprezentaciju postigao 42 pogotka u igračku mirovinu je otišao prošle godine kao igrač njemačkog Schalkea. Ranije u karijeri je, između ostaloga, igrao i za Ajax i to u dva navrata, od 2006. do 2009. te od 2017. do 2021. godine.

U Ajaxu će Huntelaar na mjestu sportskog direktora zamijeniti Marca Overmarsa koji je s te dužnosti nedavno morao prisilno otići i to nakon što je otkriven skandal u kojem je verbalno zlostavljao kolegice.

„Drago mi je zbog novog dolaska u Ajax. Znatiželjan sam kako ću se snaći na novom poslu, a vjerujem da će mi znanje koje sam stekao tijekom karijere pomoći na novom radnom mjestu. Inače, trenutačno radim i na trenerskoj diplomi“, rekao je Huntelaar ovim povodom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije