ISPALA U 2. KOLU

Donna Vekić nije se dobro provela u Wuhanu

Donna Vekić plasirala se u finale Olimpijskih igara u Parizu
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
09.10.2024.
u 11:16

Vekić je u meču napravila devet dvostrukih grešaka, imala je samo 46 posto prvog servisa i sedam je puta gubila svoj servis, dok ga je suparnici uzela šest puta.

Najbolja hrvatska tenisačica Donna Vekić (WTA-18.) zaustavljena je u srijedu u drugom kolu teniskog WTA turnira u Wuhanu.

Nakon dva i pol sata igre bolja od nje je bila tenisačica iz Kazahstana, 35. na WTA ljestvici, Julija Putinceva sa 6-4, 3-6, 6-4. Osječanka je u izgubila prvi set u kojem joj je Putinceva dva puta uzela servis. U drugom setu je Vekić izjednačila, no u trećem je setu u čak četiri puta izgubila svoj početni udarac što je na kraju i odlučilo dvoboj.

Vekić je u meču napravila devet dvostrukih grešaka, imala je samo 46 posto prvog servisa i sedam je puta gubila svoj servis, dok ga je suparnici uzela šest puta. 

 To je bio njihov peti međusobni ogled i treća pobjeda kazahstanske tenisačice.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije