Europski nogomet

Downing: Želim se osvetiti Di Matteu, mrzim ga već dugo

di matteo
AFP/Pixsell
05.05.2012.
u 10:30

U subotu se na Wembleyu igra finale FA kupa između Liverpoola i Chelsea. Ta dva kluba u posljednjih su se osam sezona sastali čak 31 put

Zanimljivo je da Chelsea nije pobijedila Liverpool od svibnja 2010. Kada je FA kup u pitanju, Liverpool je uspješniji. Redsi su ga osvojili sedam puta, a Chelsea šest. Igrač Liverpoola Stewart Downing u subotnjem će dvoboju imati motiv više. Naime, 1997., kada je bio član mlade momčadi Middlesbrougha, u finalu FA kupa igrali su seniori njegove momčadi protiv Chelsea. Londonska momčad pobijedila je 2:0, a prvi pogodak, nakon samo 43 sekunde igre, postigao je današnji trener bluesa Roberto di Matteo.

- Otad ga mrzim, uništio mi je prekrasan dan. Nadam se da ću mu se osvetiti.

U subotnjem susretu Arsenala i Norwicha Arsene Wenger vodit će jubilarnu, 900. utakmicu za topnike. Debitirao je davne 1996. godine protiv Blackburna, a ukupno je do sada ima omjer od 519 pobjeda, 204 remija i 176 poraza. Dobra je vijest za njegov klub i to što je najbolji igrač Van Persie najavio produljenje ugovora.

U subotu će Partizan ugostiti C. zvezdu. Tri kola prije kraja Partizan ima nedostižnih 12 bodova prednosti pred Zvezdom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije