KRIZNA SITUACIJA

Doznajemo: Jakirović i dalje na klupi Dinama! Koliko će dugo ostati ovisi o jednome

Dinamo i Lokomotiva sastali se u zaostalom 4. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
24.01.2024.
u 21:06

"Prvo bih se ispričao svim navijačima Dinama, svima kojima Dinamo nešto znači, ovo nije ni blizu što smo htjeli. ovo je katastrofa, podbacili smo u svim segmentima igre", rekao je Sergej Jakirović nakon debakla protiv Lokomotive

Nakon velikog debakla u utakmici protiv Lokomotive (3:0), Dinamo se našao u pravom kriznom stanju. Navijači su nezadovoljni zviždali Sergeju Jakiroviću i igračima. Trener Dinama je izgledao šokirano i razočarano, a brzo su krenule rasprave o njegovom eventualnom odlasku s maksimirske klupe.

"Prvo bih se ispričao svim navijačima Dinama, svima kojima Dinamo nešto znači, ovo nije ni blizu što smo htjeli. Ovo je katastrofa, podbacili smo u svim segmentima igre. Da mi je rekao da ćemo poslije priprema ovako izgledati", rekao je Jakirović nakon katastrofalne utakmice.

VEZANI ČLANCI:

Kako doznajemo iz kluba, u srijedu do kasnog poslijepodneva trajali su sastanci s upravom. Naposljetku je odlučeno da će imati povjerenja u Jakirovića, no koliko će ga dugo zadržati ovisi o rezultatima, a osobito o njegovoj mogućnosti da održi korak u borbi za naslov. 

VIDEO Dinamo doživio katastrofu: Duje Čop hat-trickom uništio hrvatskog prvaka! (0:3)

 

Komentara 11

DU
dugiarap
21:15 24.01.2024.

Tko će procjeniti da može ili nemože osvojiti prvenstvo, pokojni Barišić ili frizerka Peras ili onaj metuzalem osuđeni iz Karlovca ili možda 25 BBB kojima je vrhunac života što ih je starkelja pretvorio u svoje glasače, odvratno što klošari u manje od godine mogu napraviti od institucije

23
234
21:31 24.01.2024.

Primjer kako od uređenog kluba napraviti Balkansku krčmu .

MA
majeltomoguce
21:20 24.01.2024.

A Dinamo sada izgubio Brekala, jer su mu javili da će možda smjeniti trenera, pa ne znaju dal će ga novi trener htjeti - Brekalo kao odustao!?!?! Tako kaže Bara - ako je istina Dinamo se srozava da niže ne može! Šlampreraj za šlamprerajem, mada osobno mislim da je dobro da Brekalo ne dolazi, ali na ovakav način... A najgore od svega je što će polako Bara i ostali zaobilaziti Dinamo u širokom luku, jer vide da nema tu profesionalnosti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije