Dražen Medić:

Zbog Livakovića u kontaktu sam sa Zdravkom Mamićem

Dominik Livaković
Sanjin Strukić/PIXSELL
01.07.2015.
u 13:25

Izlaznim vratima za sada su najbliži Livaković, G. Boban, Krovinović, Kolinger...

Zagrebaši se u miru spremaju za početak nove prvenstvene sezone. Dražen Medić sa svojim novim stožerom (Vincetić i Francetić) svakodnevno odrađuje sve zacrtane planove, no u Zagrebellu se i dalje očekuje još neki transfer.

- Postoje ponude za 6-7 naših igrača, neki će sigurno napustiti klub - kaže Medić za Goal.

Izlaznim vratima za sada su najbliži Livaković, G. Boban, Krovinović, Kolinger...

- Neću baš tako javno o imenima, ali svima je jasno kojim je igračima prošle sezone porasla cijena. I tko je došao na metu drugih klubova.

Ide li Dominik Livaković u Dinamo?

- Haha, polako. Livaković je jedan od igrača s više ponuda, vidjet ćemo kako će se njegova situacija realizirati. Ali, da, u kontaktu sam i sa Zdravkom Mamićem. No, to ne znači da je taj posao blizu realizacije - zaključeje Medić.

A je li Zagreb spreman za početak sezone pročitajte na portalu Goal.com.

>> Zdravko Mamić osuo paljbu po Slavenu Biliću i Igoru Štimcu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije