Traženi na Zapadu

Dva Hrvata pregovaraju s nizozemskim velikanima: Feyenoord i Ajax žele adute za Europu

Zagrijavanje nogometaša prije početka utakmice Salzburga i Dinama
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/4
25.07.2023.
u 11:24

"Postoje kontakti, no on nije ozbiljna opcija za Ajax. Možda će to postati", rekao je nizozemski novinar Mike Verweij o Luki Ivanušecu pa dodao: "Ajax je puno dalje otišao po pitanju mogućeg dovođenja hrvatskog braniča o kojem se mnogo govorilo, Josipa Šutala"

Dinamovi igrači privukli su veliku pozornost europskih velikana sa zapada. Osobito se često imena Luke Ivanušeca i Josipa Šutala spominju u nizozemskim medijima. Tamošnji videći klubovi već se povezuju s hrvatskim nogometašima, a pristigle su i ponude, no dogovora još uvijek nema.

Luka Ivanušec se u ovom prijelaznom roku povezuje s Feyenoordom i francuskim Marseilleom. Nizozemski prvak je već poslao dvije ponude. Dinamo ih je već odbio i vjerojatno je da neće prihvatiti ništa ispod 12 milijuna eura. Uz Feyenoord, s Ivanušecom se povezuje i Ajax.

GALERIJA Hajduk šokirao Dinamo u Maksimiru i slavio u prvom derbiju sezone

Zagrijavanje nogometaša prije početka utakmice Salzburga i Dinama
1/11

Nizozemski novinar Mike Verweij osvrnuo se i na tu priču. Rekao je kako kontakti postoje, no da ga Ajax ne smatra ozbiljnom opcijom za svoju momčad.

"Postoje kontakti, no on nije ozbiljna opcija za Ajax. Možda će to postati, no Ajax je puno dalje otišao po pitanju mogućeg dovođenja hrvatskog braniča o kojem se mnogo govorilo, Josipa Šutala. Nadaju se da će doći, trener Maurice Stein je vrlo pozitivan po tom pitanju", rekao je Nizozemac.

VEZANI ČLANCI:

Šutalo je stasao u Dinamovoj nogometnoj školi. Prije dvije godine bio je na posudbi u Istri, a poslije toga postao je regularni član postave u reprezentaciji i na Maksimiru. Do sada je u plavom dresu odigrao 81 utakmicu. Upisao je šest golova i četiri asistencije. Izgledna cijena za njegov potpis jest 20 milijuna eura.

VIDEO Trening Dinama uoči utakmice 2. pretkola Lige prvaka protiv Astane

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije