Za kraj

Emotivan trenutak: Svi na Trgu uglas zapjevali pjesmu koju je poželio izbornik Dalić

Zagreb: Vatreni na pozornici na glavnom Trgu napravili pravu feštu
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/4
19.12.2022.
u 00:05

Možda i najveće ovacije dobile su riječi izbornika Zlatka Dalića na skandiranje navijača "Luka, ostani" našem kapetanu Modriću.

Ne treba tražiti puno riječi kojima bismo opisali još jednu čudesnu povijesnu večer u kojoj smo dočekali hrvatsku nogometnu reprezentaciju na Trgu bana Jelačića u Zagrebu, jer neke od najboljih u nedjelju navečer rekli su akteri priče koja nam je donijela treću hrvatsku medalju sa Svjetskog prvenstva.

Uza sve legendarne pjesme i skandiranja okupljenih, svaka izgovorena riječ igrača izazivala je oduševljenje za desetke tisuća navijača u krcatom središtu glavnoga grada Hrvatske, ali možda i najveće ovacije dobile su riječi izbornika Zlatka Dalića na skandiranje navijača "Luka, ostani" našem kapetanu Modriću.

– Dragi moji, Luka će ostati, budite sigurni – rekao je Dalić na oduševljenje publike pa nastavio:

– Ništa nas ne može zaustaviti, ni hladno vrijeme, ni zima, vi ste uvijek ovdje i hvala vam na tome. Ne bih ja bio majstor da nije ovih ljudi iza mene, zato mi dozvolite da u vaše ime, u ime cijele Hrvatske, zahvalim ovim mladima ljudima iza mene koji su osvojili broncu, koji su pokazali zajedništvo, poniznost, hrabrost, domoljublje i vjeru. Ništa ovo nije slučajno. Njima sva slava i sva čast, ja sam se jučer njima naklonio i danas ću opet u ime svih vas, oni to zaslužuju. Mi smo opet najljepši, najbolji i najponosniji na svijetu, ovo je Hrvatska naših snova, ovo je Hrvatska kakva mora biti uvijek, jer mi smo to zavrijedili. Hvala vam na podršci i povjerenju. Hvala vam – rekao je emotivni izbornik.

 

A doček vatrenih na Trgu završio je pjesmom koju je poželio izbornik Dalić. Klapa Hrvatske ratne mornarice 'Sveti Juraj' izvela je 'Croatio, iz duše te ljubim' na oduševljenje svih navijača koji su uglas zapjevali s Dalićem.

Komentara 3

DU
Deleted user
00:42 19.12.2022.

Ocigledno da je Dalić dobro procijenio planove organizatora i jos jednom spasio ono sto se spasiti moze

Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
00:57 19.12.2022.

Možda i najveće ovacije dobile su riječi uvoženog BiH izbornika Zlatka Dalića na skandiranje navijača "Luka, nestani" našem kapetanu Modriću.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije