Velik interes

Englezi otkrivaju: Dinamova kapitalca želi velikan iz Premier lige

Zagreb: Dinamo i Slaven Belupo sastali se u 19. kolu Prve HNL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/4
20.01.2022.
u 09:00

Dinamo bi Mislava Oršića pustio za 10 milijuna funti. Engleski ljubitelji nogometa dobro su zapamtili Oršića u posljednjih godinu dana u europskim natjecanjima - ističe The Sun.

Mislav Oršić (29) jedan je od najtraženijih Dinamovih igrača u ovom prijelaznom roku pa se već dugo spominju ponude koje svakodnevno stižu u Maksimirsku 128.

Među posljednjim je ona premierligaša Burnleyja koja zasad nije zadovoljila Dinamove čelnike. Engleski list The Sun piše kako je uz Burnley za Oršića zainteresiran i velikan Arsenal.

- Hrvatskog internacionalca Dinamo bi pustio za 10 milijuna funti. Engleski ljubitelji nogometa dobro su zapamtili Oršića u posljednjih godinu dana. Prvo je iz Europa lige hat-trickom izbacio Tottenham, a onda je u istom natjecanju zabio i za pobjedu protiv West Hama - piše The Sun i dodaje:

- Oršić je Burnleyjevom treneru Seanu Dycheu prvi izbor jer traži upravo takav tip igrača - veznjaka golgetera. Burnley ima novca za pojačanja nakon šokantne prodaje Chrisa Wooda za 25 milijuna funti. Burnley je na posljednjem mjestu lige, ali odigrao je samo 17 utakmica, čak šest manje od nekih klubova. Zato mu hitno treba jača momčad kako bi uspješno prošao kroz gust raspored.

Video - Arijan Ademi: "Velika mi je čast biti u izboru najboljeg nogometaša u posljednjih 50 godina"

Komentara 3

Avatar ŠČ!
ŠČ!
11:28 20.01.2022.

za 10 mil.eura ga treba zapakiranog, s mašnom, o trošku kluba čarter linijom poslati kupcu!

IS
istina00
11:30 20.01.2022.

nakon dolaska bočkaja, oršić na krilu i tako neće igrati, a u napadu dinamo ima boljih rješenja od njega tako da ako netko stvarno nudi 10 mil.za njega treba ga odmah prodati

MH
Max.hr
09:24 20.01.2022.

Ne damo Mislava!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije