Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORISNICI VIPA I BNETA

Evo što možete napraviti ako su vam ukinuli Eurosport i Discovery

Eurosport
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
02.01.2018.
u 21:44

- Suosjećamo s pretplatnicima Vipneta i B.neta, kojima je uskraćen pristup našim kanalima te ih pozivamo da izraze svoje nezadovoljstvo i kontaktiraju svog operatera.

Mnogi korisnici Vipneta i B.neta neugodno su iznenađeni jer od 1. siječnja spomenuti operateri više nemaju u ponudi Discovery Channel i Eurosport. Predstavnici Discovery Networksa poručuju korisnicima da kontaktiraju svoje operatere, izraze nezadovoljstvo i zahtijevaju da se navedeni kanali vrate u ponudu.

- Suosjećamo s pretplatnicima Vipneta i B.neta, kojima je uskraćen pristup našim kanalima te ih pozivamo da izraze svoje nezadovoljstvo i kontaktiraju svog operatera. Uvjeravamo sve naše obožavatelje da nam je cilj omogućiti im gledanje omiljenih kanala - odgovorili su predstavnici Discovery Networksa te dodali:

- Za distribuciju Discovery kanala surađujemo s HT-om, Iskonom i Optimom i nadamo se da zajedno s njima možemo Eurosport kanale vratiti na veći dio hrvatskog tržišta. Isto tako, dugoročnu suradnju imamo i s drugim operaterima na tržištu, poput EVOTV-a.

Izostavljanjem Eurosporta 1 i Eurosporta 2 sportski zaljubljenici više neće moći pratiti događaje koji su redovito prenošeni na tim kanalima poput Bundeslige, zimskih i ljetnih Olimpijskih igara, teniskih Grand slam turnira, skijaških skokova, Svjetskog skijaškog kupa, atletskih prvenstava, snookera...

- Vjerujemo da ima smisla lokalizirati Eurosport za gledatelje u Hrvatskoj kako bi sportska natjecanja mogli pratiti na svom jeziku. Vjerujemo kako naši partneri na televizijskim platformama to cijene i da im je lokalizacija bitna zbog njihovih pretplatnika. Australian Open počinje za manje od dva tjedna, a kao što znate Eurosport prenosi sva četiri Grand Slam turnira. Zimska sezona je na vrhuncu, drugi dio sezone u Bundesligi samo što nije počeo, a prvi u nizu sveobuhvatnih prijenosa Olimpijskih igara našim kanalima  kreće u veljači. Osim toga, Eurosport je putem platforme Eurosport Player dostupan u bilo koje vrijeme - napominju u Discovery Networksu.

Iz B.neta su nam kazali kako je zbog nepostignutih dogovora oko daljnje suradnje raskinut ugovor o prijenosu spomenutih programa. Korisnicima će stoga ubrzo biti dostupni zamjenski programi poput Doku TV-a, Fine livinga, Viasat Epica, Travelxpa...

Eurosport
1/14
Ključne riječi

Komentara 30

80
8.000 eura, 8.000 eura!
22:49 02.01.2018.

A kako bi mi tek u inozemstvu trebali biti ogorčeni na HTV. Nama je HTV uskratio dva najpopularnija sporta u Hrvatskoj: Rukomet, a uskoro i Nogomet. HVALA HTV-u i Hrvatskoj vladi što opet nečemo biti u mogučnosti gledati svjetsko prvenstvovo u rukometu, a poslije svjetskog nogometnog prvenstva više nama nogometa Hrvatske reprezentacije na HTV-u. HVALA, HVALA HVALA, neizmjerno HVALA što ste nama dugogodišnjim pretplatnicima u inozemstvu uskratili to zadovoljstvo. I još jednom veliko HVALA!

DU
Deleted user
22:59 02.01.2018.

Predlažem svim korisnicima da se požale kumicama na Dolcu, bar će za utjehu moći kupiti sir i vrhnje, znate od sira i vrhnja mogu se napraviti vrhunski kolači.

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
22:18 02.01.2018.

Prijevara!Kaj je sa korisnicima koji su baš te programe htjeli gledat??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije