VATRENI U DRUGOJ JAKOSNOJ SKUPINI

Hrvatska remijem osigurala drugi 'pot', evo koga smo izbjegli u ždrijebu Svjetskog prvenstva

UEFA Nations League 2022/23 draw
Foto: Handout/REUTERS
1/6
26.03.2022.
u 16:50

Hrvatska je u drugoj jakosnoj skupini što znači da smo izbjegli Dansku, Nizozemsku, Njemačku, Meksiko, SAD, Švicarsku i Urugvaj.

Hrvatska nogometna reprezentacija danas je u prijateljskoj utakmici u Dohi remizirala sa Slovenijom (1:1) što znači da vatreni definitivno biti u drugoj jakosnoj skupini na ždrijebu Svjetskog prvenstva u Kataru.

Hrvatska je u drugoj jakosnoj skupini što znači da smo izbjegli Dansku, Nizozemsku, Njemačku, Meksiko, SAD, Švicarsku i Urugvaj

Iz prve jakosne skupine prijetit će nam domaćin Katar, zatim Belgija, Brazil, Francuska, Engleska, Argentina, Španjolska i – ako se plasira – Portugal.

Na SP u Katar zasad su se plasirali: Argentina, Belgija, Brazil, Hrvatska, Danska, Ekvador, Engleska, Francuska, Njemačka, Iran, Japan, Južna Koreja, Nizozemska, Katar, Saudijska Arabija, Srbija, Španjolska, Švicarska i Urugvaj.

Ždrijeb skupina za Svjetsko prvenstvo već je u petak, 1. travnja u Dohi. Na SP-u će sudjelovati 32 momčad koja će biti izvučene u osam skupina po četiri reprezentacije. Turnir će se igrati od 21. studenog do 18. prosinca ove godine i bit će prvo SP koje se neće odigrati u ljetnim mjesecima. Naslov u Kataru branit će Francuska.

Komentara 11

DU
Deleted user
19:45 26.03.2022.

Domaćin je uvjek u prvoj jakosnoj skupini i namjesti mu se slabiji protivnik u prvom kolu. No Qatar ne može imati slabijeg protivnika.

ZA
zagi101
23:49 26.03.2022.

molim prijevod na hrvatski za riječ pot????!!!!!!

PR
prognanik
04:29 27.03.2022.

Dalic je" najslabija karika"!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije