RASPORED I SATNICA

Evo koji hrvatski sportaši danas nastupaju, najzanimljiviji je dvoboj s Crnom Gorom

Sibenik: Prijateljska vaterpolo utakmica Hrvatska - SAD
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/7
28.07.2024.
u 08:29

Hrvatski sportaši nastupit će u jedrenju, stolnom tenisu, streljaštvu, tenisu, vaterpolu i veslanju.

Drugog dana natjecanja na XXXIII Olimpijskim igrama u Parizu održat će se natjecanja u 25 sportova, u njih osam dijelit će se medalje, a hrvatski sportaši nastupit će u jedrenju, stolnom tenisu, streljaštvu, tenisu, vaterpolu i veslanju.

JEDRENJE - Palma Čargo sudjelovat će u prva četiri plova u windsurfingu od 12.13 sati, a Šime i Mihovil Fantela u prva tri plova skiffa od 15.45 sati

STOLNI TENIS - Susret 1. kola turnira stolnotenisačica između Ivane Malobabić i Singapurke Jian Zeng, 12.15 sati

STRELJAŠTVO - Petar Gorša, Miran Maričić nastupit će u kvalifikacijama u disciplini zračna puška 10m, 11.15 sati

TENIS -  Susret 1. kola pojedinačnog turnira tenisačica između Donne Vekić i Talijanke Lucije Bronzetti, od 12.00 sati. Nikola Mektić i Mate Pavić će u obranu zlata iz Tokija otprije tri godine u Roland Garrosu krenuti protiv Nijemaca Dominika Koepfera i Jan-Lennarda Struffa.

VATERPOLO - Utakmica 1. kola skupine A Hrvatska - Crna Gora, 16.35 sati

VESLANJE -  Martin i Valent Sinković nastupit će u kvalifikacijama dvojaca u 11.00 sati, mogući nastup Antona i Patrika Lončarića u repesažu dvojaca na pariće u 10.20 sati

>> Pogledajte tetovaže vatrenih

Sibenik: Prijateljska vaterpolo utakmica Hrvatska - SAD
1/13
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije