Bacio mikrofon i sipao uvrede

Evo što nakon isključenja Slaven Bilić kaže o sucu i kazni koja mu prijeti

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
11.02.2017.
u 19:55

- Grozno se osjećam jer suđenje je bilo očajno. Neću razgovarati s njim jer svaka odluka je bila protiv nas, ljutit je bio Bilić.

Slaven Bilić nije se mogao suzdržati nakon što je njegov West Ham u sudačkoj nadoknadi ispustio pobjedu nad WBA-om (2:2). Ogorčen suđenjem Michaela Olivera uzeo je mikrofon te ga bacio na travnjak, a onda mu, prema pisanju medija, poručio: 'Ti si jeb... idiot!'.

Hrvatski stručnjak boljeg raspoloženja nije bio niti nakon utakmice, a nije ga tješio niti vrlo dobar nastup njegove momčadi u drugom poluvremenu.

- Rano smo primili pogodak, ali igrali smo sjajno. Bili smo opasni, a u nastavku smo igrali samo mi - kazao je Bilić, a onda se osvrnuo na suđenje:

- Hoću li platiti za novi mikrofon? Ne, ovaj je jako čvrst i dobar. Prvi sam koji govori da je sudački posao težak i da se uvijek može pogriješiti. No, nakon toliko pogrešaka više ne želim šutjeti! Grozno se osjećam jer suđenje je bilo očajno. Neću razgovarati s njim jer svaka odluka je bila protiv nas. Poništen nam je gol zbog zaleđa. Ljudi s klupe tvrde da nije bio, a kada sam to rekao pomoćniku, rekao je da je zbog prekršaja. Nisam ga pitao kojeg.

Bilić je još poručio da ga nije briga za moguću kaznu zbog toga što je komentirao suđenje.

- Zašto bih bio kažnjen? Mislim da sam dovoljno kažnjen već danas - zaključio je bivši hrvatski izbornik.

>>Arsenal ostao u igri za naslov, a o pogotku Sancheza će se još dugo pričati

Komentara 4

BE
BeroII
21:19 11.02.2017.

Care ! ! !

RT
ribaric.tomislav
21:35 11.02.2017.

jadni nas bilicu

AC
achill
20:55 11.02.2017.

Balkanac!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije