DVOBOJ ISTRE I HAJDUKA

Evo zašto je Torcida počela navijati tek u 35. minuti

Hajduk i Varaždin sastali se u 3. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/2
25.08.2024.
u 19:29

Hajduk u Puli igra protiv Istre, dok Rijeka igra večeras protiv Osijeka, što su pripadnici Torcide i Armade iskoristili za obračun. Sukob se dogodio na stajalištu uz autocestu dok su navijači obje momčadi putovali na svoje utakmice

Na utakmici između Istre i Hajduka u Puli brojni navijači Hajduka su šutjeli na istočnoj i južnoj tribini stadiona Aldo Drosina sve do 35. minute. Torcida je "protestirala" time što nisu imali nikakve oznake, i to zato što su imali problema na putu prema Puli. Naime, na autocesti su se sukobili s pripadnicima Armade, što je uzrokovalo kašnjenje njihova dolaska na utakmicu. Kada je velika grupa Hajdukovih navijača konačno stigla na stadion, navijači splitskog kluba počeli su glasno navijati.

Podsjetimo, Hajduk u Puli igra protiv Istre, dok Rijeka igra večeras protiv Osijeka, što su pripadnici Torcide i Armade iskoristili za obračun. Sukob se dogodio na stajalištu uz autocestu dok su navijači obje momčadi putovali na svoje utakmice – Torcida prema Puli, a navijači Rijeke prema Osijeku. 

O sukobu se oglasila i policija, koja piše da je njezinom intervencijom spriječen daljnji sukob i nastanak veće materijalne štete. Kako javljaju, oko 15:30 na čvoru Vrata došlo je do tučnjave u kojoj je sudjelovalo više osoba. Prema dosadašnjim saznanjima, u tučnjavi su sudjelovali pripadnici dviju navijačkih skupina.

"Brzom intervencijom policije spriječen je daljnji sukob i nastanak veće materijalne štete. Ima i ozlijeđenih. Dio sudionika ovog događaja je priveden te se nad njima provodi kriminalističko istraživanje. Osobama ozlijeđenim u tučnjavi bit će pružena odgovarajuća liječnička pomoć. Policija nastavlja s utvrđivanjem svih relevantnih okolnosti i činjenica te sudionika ovog događaja", priopćila je policija.

VEZANI ČLANCI:

FOTO Ovo je popis najskupljih igrača HNL-a! Jedan igrač je pomeo svu konkurenciju

Hajduk i Varaždin sastali se u 3. kolu SuperSport HNL-a
1/13
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije