POLICIJA OBJAVILA DETALJE

VIDEO Torcida i Armada potukli se nasred autoceste, ima i ozlijeđenih

Sukob navijača
Screenshot/Twitter
25.08.2024.
u 18:28

O sukobu se oglasila i policija, koja piše da je njezinom intervencijom spriječen daljnji sukob i nastanak veće materijalne štete.

U nedjelju nogometaši Hajduka igraju protiv Istre 1961 u Puli u sklopu 4. kola Supersport HNL-a. Uz Hajduk putuje i Torcida, njihovi navijači, koji su odlučili iskoristiti putovanje kako bi se obračunali s navijačima Rijeke.

Naime, Rijeka igra večeras protiv Osijeka, a njihovi navijači su na putu prema Osijeku imali sukob s Hajdukovim navijačima. Sukob se dogodio na stajalištu uz autocestu dok su navijači obje momčadi putovali na svoje utakmice – Torcida prema Puli, a navijači Rijeke prema Osijeku. Snimke ovog incidenta objavila je stranica Hooligans.cz.

O sukobu se oglasila i policija, koja piše da je njezinom intervencijom spriječen daljnji sukob i nastanak veće materijalne štete. Naime, oko 15.30 na čvoru Vrata došlo je do tučnjave u kojoj je sudjelovalo više osoba. Prema dosadašnjim saznanjima u tučnjavi su sudjelovali pripadnici dviju navijačkih skupina.

"Brzom intervencijom policije spriječen je daljnji sukob i nastanak veće materijalne štete. Ima i ozlijeđenih. Dio sudionika ovog događaja je priveden te se nad njima provodi kriminalističko istraživanje. Osobama ozlijeđenim u tučnjavi bit će pružena odgovarajuća liječnička pomoć. Policija nastavlja s utvrđivanjem svih relevantnih okolnosti i činjenica te sudionika ovog događaja", priopćila je policija.

VEZANI ČLANCI:

FOTO Ovo je popis najskupljih igrača HNL-a! Jedan igrač je pomeo svu konkurenciju

Sukob navijača
1/13
Ključne riječi

Komentara 15

ZA
!zagreb!
18:53 25.08.2024.

Kako bi se pruge gradile.

ML
mladaklada
19:05 25.08.2024.

Dugo su izdržali bez ovakvih gluposti, čak tri kola! Još uvijek mi nije jasno zašto ne dogovore tučnjavu na nekoj ledini gdje im nitko ne smeta. Ah, da, onda nitko ne bi zamijetio ove infantilne likove gladne pažnje. Ovdje pomaže samo brzi sud, u roku 48 sati presuda i u buksu. Recimo, po grčkom modelu, ali ne da ih Plenki vadi jer mame i tate plaču i cvile nad svojim neshvaćenim odlikašima.

Avatar nitko i ništa
nitko i ništa
19:09 25.08.2024.

Pohapsiti sve do jednoga (a može se,samo ako se hoće) i suditi im kao teroristima jer oni to uistinu i jesu. Vjerujte,novima to ne bi nikada palo na pamet ponoviti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije