KORISTILI GRB

Facebook blokirao inicijativu Za naš Dinamo

Za naš Dinamo
Foto: Večernji list
04.06.2014.
u 08:00

Facebook im je blokirao profil zbog neovlaštena korištenja imena i grba Dinama

Inicijativa Za naš Dinamo koju su pokrenuli Dario Šimić, Igor Bišćan, Tomo Šokota i Silvio Marić želeći promjene u načinu izbora čelnika Dinama dosad se prilično oglašavala na Facebooku.

No, jučer im je Facebook blokirao profil zbog neovlaštenog korištenja imena i grba Dinama.

Vjerojatno je Dinamo tražio blokiranje ovog profila koji je skupio 35.000 likeova.

>> Inicijativi Za naš Dinamo podrška iz 5 država i 61 grada

Komentara 33

RE
Rega
12:12 04.06.2014.

Mamićevci se izbora boje više nego Komunistička partija Jugoslavije. Kojoj duhovno još uvijek pripadaju.

PD
pete.dunham.712
15:45 04.06.2014.

Mafija opet udara ispod pojasa,ma neko oni blokiraju cijeli facebook...kad tad ćemo Dinamo vratiti pravim navijačima i stjerati ove kriminalce,udbaše i ratne profitere iz kluba!!!

SA
sant2060
11:02 04.06.2014.

Dragi mlijeko, ne lupetaj. Kao prvo, dečki nikad nisu tvrdili da su oni Dinamo, niti su lijepili grb na nešto od čega su imali financijske koristi. "Neovlašteno korištenje" o kojem se razgovaramo, je onda svako spominjanje imena "Dinamo" u bilo kakvom razgovoru. Kaj je bedastoća. Da ne velim da o kojem imenu i grbu se to razgovaramo? Kolko me sjećanje služi, klub se službeno zove "GNK Dinamo", a oni se nigdje tako nisu predstavljali. Kolko me sjećanje služi, grb GNK Dinamapo novom ima dvije zlatne zvijezdice (makar je to teško provjeriti, jer se do Statuta ne može doći), a oni nisu koristili taj grb. Prema tvom tumačenju, svatko tko ikad našara nekakav grb Dinama, ili u birtiji iznosi svoje mišljenje koristeći riječ "Dinamo", bi morao robijati 1-5 godina. I to je "nemoralno". Najbolje da dečki koji su ukupno igrali u Dinamu više od 50 godina, ne smiju o njemu pričati. Da proizvode i prodaju dresove sa pravim grbom i imenom, i bogate se na tome, još bih se i složio da je to nemoralno i kažnjivo. Ovak su nemoralni ko ti i ja, koji pričamo o svom viđenju kluba koristeći njegov kolokvijalni naziv "Dinamo"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije