UOČI POLJUDA

Ferenčina: Ne bojimo se bijelih, samo da dobro sude

Roy Ferenčina
Nikola Wolf
23.09.2012.
u 12:15

U koprivničkom klubu svjesni su da su Hajduk u nekoliko prošlih utakmica oštetili suci

Zvuči gotovo nevjerojatno, ali Slaven Belupo u prvoligaškoj povijesti nikad nije slavio na Poljudu. Koprivničanci su u 20 prvenstvenih utakmica \"dohvatili\" tek četiri remija, a i gol razlika 42:8 na strani Hajduka govori da je Krstičevićeva momčad, bez obzira na nešto slabiji ulazak u sezonu, danas izraziti favorit. Osim što su farmaceuti još pod dojmom domaćeg poraza od Rijeke, trener Ferenčina uoči ogleda s Hajdukom ima i velikih problema s igračkim kadrom. Zbog ozljeda ne može računati na Raka, Purića, Šabana i Pilipovića, Geng ima temperaturu, a Čanađija tri žuta kartona. Na klupi će tako mjesto naći i talentirani junior Grabar, a dvije-tri sjedalice ostat će prazne.

- Prorijeđeni smo, no to ne znači da na Poljud dolazimo s bijelom zastavom. Statistika je poražavajuća, ali ako smo mogli igrati s Athleticom u Bilbau, možemo i s Hajdukom - smatra koprivnički strateg.

U koprivničkom klubu svjesni su da su Hajduk u nekoliko prošlih utakmica oštetili suci, ali nadaju se da nakon utakmice neće biti nikakvih repova.

- Očekujemo pošteno suđenje, 50:50, pa tko bude bolji, neka pobijedi - istaknuo je Ferenčina, koji u prvom sastavu nije najavio Bušića, nekadašnju veliku Hajdukovu nadu.

 

Ključne riječi

Komentara 4

OB
-obrisani-
12:55 23.09.2012.

Klubovi se vise boje sudaca nego protivnika... Pravedno sudjenje je 100% nikako 50:50 Kako bi bilo dobro da se i u ligama kao sto je nasa na travnjaku vide strani suci..Nasi gledaju tko ce vise dat za tog ce se i vuci..

ZM
zmaj5
13:22 23.09.2012.

Kad kreneš prije utakmice o sucima onda to ne miriši na dobro. Pa sad kad se čovjek stavi u poziciju suca,pritisak koji se stvara,jedna slučajna greška,nenamjerna i razapinju te danima

JA
JackRussell
13:41 23.09.2012.

Jučer smo vidjeli najbolji dokaz, kad momčad ne gleda na suđenje, kad je koncetrirana na vlastitu momčad tada se događaju dobre stvari. Riječani su to pokazali, u Hajduku to nikada neće naučiti jer misle da su veličine, a zapravo ne shvaćaju koliko su mali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije