Rijeka slavi

Fešta na Gatu Karoline Riječke, kafići rade do 6 ujutro

Rijeka
Foto: Mladen Milčić
1/5
21.05.2017.
u 14:29

Od ranog jutra postavlja se pozornica i šankovi te videozid na Gatu Karoline Riječke za sve one koji nisu među 6000 sretnika koji su nabavili ulaznicu i koji će uživo pratiti utakmicu na Rujevici

Izborni je dan, ali to je danas u Rijeci sporedna tema. Svi očekuju večerašnju utakmicu između Rijeke i Cibalije u 19 sati, a ako Rijeka pobijedi u gradu na Rječini sprema se prava fešta kakva se ne pamti - proslava prvog naslova nogometnog prvaka u povijesti.

Od ranog jutra postavlja se pozornica i šankovi te videozid na Gatu Karoline Riječke za sve one koji nisu među 6000 sretnika koji su nabavili ulaznicu i koji će uživo pratiti utakmicu na Rujevici.

Program počinje u 15 sati, a nakon prijenosa utakmice očekuje se koncert Blagdan banda i Koktelsa.

Za slavlje se spremaju i riječki kafići koji su od grada dobili dozvolu večeras raditi cijelu noć, do 6 sati ujutro.

- Ma bit će prava fešta kakva se ne pamti, radit ćemo cijelu noć kao i svi - rekao nam je konobar Branimir iz Public puba na riječkom Korzu.

Iako se pomalo pribojavaju reprize iz 1999. kada su zbog sudačke kuhinje propustili pobijediti Osijek i osigurati naslov prvaka, nitko zapravo ne pomišlja da večeras neće pobijediti i osigurati naslov kolo prije kraja i gostovanja u Zagrebu na Maksimiru.

- Ma proslavit ćemo naslov večeras, a idući vikend u Zagrebu će biti potvrda naslova i repriza fešte - rekao nam je navijač Rijeke koji naslov čeka više od 50 godina.

Komentara 1

BR
branka1958
15:55 21.05.2017.

ajmo Rijeka do prvog naslova

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije