VELIKI POTHVAT

FOTO Bio je prvak svijeta 2014., a sada planinari u hlačicama na ogromnoj hladnoći

Instagram / Andre Schurrle
17.01.2023.
u 15:35

Bivši njemački nogometaš Andre Schurrle završio je karijeru u 29. godini jer mu je ponestalo motiva

Andre Schurrle bio je velika nada njemačkog nogometa i predodređen za velike stvari, no karijeru je završio sa samo 29 godina zbog toga što više nije mogao trpjeti karantene i veliku konkurenciju. U karijeri je osvojio naslov svjetskog prvaka s Njemačkom 2014. godine u Brazilu, dok se u Chelseaju okitio titulom najboljeg u Premiershipu. 

Nedavno je objavio na Instagramu fotografije na kojima se bez majice te u kratkim hlačicama po nemogućem vremenu penje po planini. Schurrle je napisao je da je bilo jako hladnu, temperatura je bila čak -19 stupnjeva i da je vjetar na trenutke puhao i do 100 kilometara na sat, ali da je ponosan što je sve izdržao sve napore i vremenske nepogode.

- Ovo je bio najteži mentalni i fizički pothvat u mojem životu. Pred kraj nisam više uopće osjećao tijelo i morao sam duboko u sebi pronaći nešto da nastavim dalje. Nikad ovo neću zaboraviti i naučio sam da su tijelo i um jači nego što sam mislio - poručio je pratiteljima Schurrle.

U karijeri je igrao za niz klubova: Mainz, Bayer Leverkusen, Chelsea, Wolfsburg i Borussiju, a za Elf odigrao je 57 utakmica i zabio 22 gola. Na Svjetskom prvenstvu 2014. asistirao je Mariju Gotzeu za pobjednički gol u finalu protiv Argentine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije