POVRATAK U ŽIVOT

FOTO Dinamo objavom nakon pobjede oduševio navijače! Pogledajte što su poručili s Maksimira

Zagreb: Dinamo i Lokomotiva sastali se u 8. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/51
29.09.2024.
u 10:00

Dinamo je pobjedom ostao na trećem mjestu ljestvice sa 16 bodova. Na prvom, odnosno drugom mjestu su Rijeka i Hajduk koji večeras u 20 sati na Rujevici igraju Jadranski derbi. Ukoliko podijele bodove Dinamo će imati izvrsnu priliku da u idućem kolu, ako samo privremeno, ponovo dođe na čelo tablice

Dinamo je u 8. kolu Hrvatske nogometne lige u pobjedu protiv Lokomotive (5:1) vodio novi/stari trener Nenad Bjelica. Bio je to veliki povratak za pojedine igrače i čitavu momčad nakon krize uzrokovane porazima od Hajduka (0:1) i Bayerna (9:2) koja je rezultirala debaklom protiv Slaven Belupa (1:4) i otpuštanjem Sergeja Jakirovića. Uz golove Martina Baturine, Brune Petkovića, Arijana Ademija i Raula Torrentea, plavi su pokazali novo lice i najavili povratak na vrh.

Maksimir je u subotu navečer odisao zadovoljstvom otkako je Bjelica kročio na teren, a atmosfera je bivala sve bolja kako su golovi nastavljali padati. Nakon sjajne večeri klub je na svojem Instagram profilu posvetio objavu svome treneru te tako oduševio navijače koji su pod njom ostavili brojne "lajkove". Krako su napisali "Welcome back!", uz sliku trenera Bjelice. 

Vidno je zadovoljan nakon utakmice bio i Bjelica. "Nakon ovog perioda, svaka pobjeda bi nam digla samopouzdanje, a kad dobiješ 5:1, imaš dvije grede i stvoriš puno prilika mora vam rasti samopouzdanje. Vratili smo se u život", rekao je trener pred kojim je priprema utakmice Lige prvaka protiv francuskog Monaca. Susret se igra na Maksimiru 2. listopada, a Bjelica ima priliku udariti svoj pečat igri plave momčadi uoči još jednog izazovnog europskog susreta u kojeg hrvatski prvaci ulaze kao izraziti "underdog".

GALERIJA Bjelica pobjedom proslavio povratak u Dinamo! Plavi u velikom stilu najavili kraj krize

Zagreb: Dinamo i Lokomotiva sastali se u 8. kolu SuperSport HNL-a
1/51

Zadovoljni su bili i navijači. Već po najavi Bjeličinog imena pozdravili su ga glasnim pljeskom, a nakon utakmice javili su se na društvenim mrežama. "Bjelica i Dinamo su jednostavno jedno za drugo. Kako je čovjek podigao momčad u roku par dana, čudo. Odmah se vidio napredak, bravo Nenade", stoji u jednom od najpopularnijih komentara podno objave o pobjedi kluba u gradskom susretu.

Dinamo je ovime ostao na trećem mjestu ljestvice sa 16 bodova. Na prvom, odnosno drugom mjestu su Rijeka i Hajduk koji večeras u 20 sati na Rujevici igraju Jadranski derbi. Ukoliko podijele bodove Dinamo će imati izvrsnu priliku da u 9. kolu protiv Varaždina osvajanjem tri boda ponovo, ako i privremeno, izbije na prvo mjesto ljestvice. Prije toga će ugostiti Monaco, momčad koja je u prvome kolu Lige prvaka svladala Barcelonu rezultatom 2:1, a uz pet pobjeda i jedan remi sjedi na drugome mjestu francuske prvenstvene ljestvice.

VIDEO Prvi trening Nenada Bjelice kao novog/starog trenera Dinama

Komentara 1

Avatar barba_arba
barba_arba
11:12 29.09.2024.

Jao koje kombinacije, pa znamo i mi i Fijumeži ko će biti prvak. Kad zagusti dolazi do telefonskog poziva 00387- .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije