PREMIJERNO SLAVLJE

FOTO Istra nakon povijesne pobjede: 'Nije nam bilo druge nego zasluženo odnijeti bodove'

Nogometaši Istre slave s navijačima
Foto: NK Istra 1961
1/4
30.10.2022.
u 08:54

Zeleno-žuti jučer su ostvarili prvu pobjedu na Rujevici u svojoj povijesti. Dodaju kako im to nije zadnja...

Nogometaši Istre 1961 slavili su jučer na gostovanju kod ekipe Rijeke s 1:0 pogotkom Ante Ercega u 63. minuti susreta. Povijesna je to pobjeda Puljana, kojom su ujedno nastavili veliku krizu momčadi s Kvarnera.

29.10.2022..,Rijeka - SuperSport HNL, 15. kolo, HNK Rijeka - NK Istra 1961. Photo: Nel Pavletic/PIXSELL
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Naime, riječ je o prvoj pobjedi Istrana na Rujevici ikada. Facebook stranica kluba objavila je zahvalu navijačima, koji su ih u većem broju došli podržati.

- Uz ovakvu podršku nije nam bilo druge nego zasluženo odnijeti bodove doma! Hvala navijačima! Prva pobjeda na Rujevici, ali ne i zadnja! Bravo Istro, bravo ekipoooo - napisali su. 

Istra je na tablici šesta sa 17 bodova, dok je Rijeka pretposljednja uz upisanih 12. 

Standings provided by Sofascore

 

Komentara 1

DU
Deleted user
10:13 30.10.2022.

Istra, čestitam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije