ZANIMLJIVA SITUACIJA

FOTO Je li ova poruka Modriću i suigračima označila mogući povratak kritiziranog vatrenog?

Kopenhagen:  UEFA Europsko prvenstvo 2020, Hrvatska - Španjolska
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/7
09.09.2023.
u 20:35

Uoči dvoboja na Instagramu HNS-ove objave, osvanuo je komentar bivšeg reprezentativca Ante Rebića

Hrvatska nogometna reprezentacija slavila je na Rujevici protiv Latvije s uvjerljivih 5:0 u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo, a dvostruki strijelac bio je Bruno Petković uz golove Pašalića, Ivanušeca te Kramarića. U ponedjeljak vatreni gostuju u Erevanu kod Armenije i nova tri boda bi ih sasvim približila odlasku na Euro. 

Uoči dvoboja na Instagramu HNS-ove objave, osvanuo je komentar bivšeg reprezentativca Ante Rebića: 'Želim vam uspjeh prijatelji'. To je dodatno na svom storyju osnažio s porukom na engleskom: 'Come on you Guys.'  Poruka Ante Rebića u kojoj izražava podršku hrvatskoj reprezentaciji zanimljiva je iz perspektive njegove prošlosti s reprezentacijom.

VEZANI ČLANCI:

Nakon njegovog odlaska iz reprezentacije i kontroverznih komentara na Facebooku protiv izbornika Zlatka Dalića, izgledalo je da je njegova karijera u reprezentaciji definitivno gotova. Međutim, stvari se danas brzo mijenjaju, treneri i igrači izglade odnosne poslije nesporazuma. 

Ostaje za vidjeti hoće li ova poruka označiti mogući povratak Ante Rebića u hrvatsku reprezentaciju u budućnosti ili je riječ samo o podršci bivšim suigračima. 

Foto: Ante Rebić Instagram

Komentara 16

PP
perica perica
22:47 09.09.2023.

Perišić , Ivanušec , Oršić Inamo lijevih krila sasvim dovoljno . Samo bi urušio odnose i atmosferu . Volim gs kao igrača , no ipak veliko NE !!

Avatar Jopa
Jopa
22:05 09.09.2023.

Momentalno nije u formi a i mora se ispričati.

FR
fraca
00:11 10.09.2023.

Neznam kad je posljedni put zabio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije