ROĐENDANSKA ČESTITKA

FOTO Pogledajte kako je kćer našminkala Modrića! Objavu 'lajkalo' gotovo milijun pratitelja

Wimbledon
Foto: Matthew Childs/REUTERS
1/3
02.10.2024.
u 20:57

Luka Modrić s obitelji živi u Madridu, a usprkos tome što je prošloga mjeseca napunio 39 godina i dalje igra važnu ulogu u momčadi Reala. Hrvat je omiljen među navijačima diljem Španjolske, a nerijetko to izražavaju upravo putem društvenih mreža

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i Real Madrida Luka Modrić, na Instagramu je objavio rođendansku čestitku svojoj kćeri Sofiji. Modrić nerijetko dijeli obiteljske fotografije, no ovoga je puta njegova objava nasmijala mnoge obožavatelje. "Sretan rođendan, anđele moj mali! Ponekad i moja vizažistica, volim te", napisao je u opisu fotografije.

Druga fotografija u nizu prikazuje kako Sofija šminka nogometnu legendu. Čestitka je u nekoliko sati prikupila 800 tisuća lajkova, a mnogi su obožavatelji ostavili oduševljene komentare. "Druga fotografija je najbolja stvar koja se dogodila ovoj društvenoj mreži", stoji u jednom od njih.

Luka Modrić s obitelji živi u Madridu, a usprkos tome što je prošloga mjeseca napunio 39 godina i dalje igra važnu ulogu u momčadi Reala. Njegova je dugovječnost nerijetko tema diskusije u španjolskim medijima, no spekulira se i da bi nakon aktualne sezone najtrofejniji nogometaš u povijesti kluba mogao otići u igračku mirovinu.

Do sada je s momčadi kraljevskoga kluba osvojio 26 trofeja. Premda je trener Carlo Ancelotti još prošle sezone stavio fokus na mlađe igrače koji će momčad nositi u godinama koje slijede, Modrić bijelima donosi mirnoću i iskustvo koje često mogu biti od ključne važnosti u najtežim trenucima.

GALERIJA Raskoš u kojoj živi Luka Modrić: Vila s više od 2500 kvadrata i skupi automobili

Wimbledon
1/19

Komentara 2

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
00:25 03.10.2024.

To šminkanje je moralo biti PREMMIUM.

VE
veljača
23:30 02.10.2024.

U osnovnoj školi smo učili da je nominativ KĆI, a akuzativ KĆER, ali čini se da nismo naučili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije