VELIKI USPJEH

FOTO Novak Đoković u Hrvatskoj slavi olimpijsku zlatnu medalju. Evo koju je destinaciju izabrao

Foto: Instagram screenshot
1/6
07.08.2024.
u 12:52

Podsjetimo, poslije osvajanja svih mogućih Grand Slam turnira Đokoviću je u svojoj vitrini nedostajalo samo olimpijsko zlato, što je uspio osvojiti pobjedom nad Španjolcem Carlosom Alcarazom.

Nakon što je ostvario veliki uspjeh te osvojio svoje prvo zlato na Olimpijskim igrama u Parizu, ponajbolji tenisač svih vremena Novak Đoković došao je u Hrvatsku, ovaj put u restoran Orka na Lapadskoj obali. Svoj veliki trijumf tako je odlučio proslaviti u Dubrovniku, gdje često zna svratiti na obiteljsko ljetovanje sa suprugom i dvije kćeri.

>> Ovako izgleda Modrićev penthouse u centru Zagreba. Vatreni je platio bogatstvo

1/17

Naime, svjetska teniska legenda viđena je u proljeće ove godine u Revelinu kako gleda Severinin koncert. U srpnju prošle godine Đoković je opet boravio u Dubrovniku. Tada je na svojoj jahti uplovio u grušku luku, gdje ga je dočekao direktor Luke Dubrovnik Željko Raguž i poželio mu dobrodošlicu.

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, poslije osvajanja svih mogućih Grand Slam turnira Đokoviću je u vitrini nedostajalo samo olimpijsko zlato, što je uspio osvojiti pobjedom nad Španjolcem Carlosom Alcarazom.

Komentara 19

RO
romobil
06:21 08.08.2024.

Kad reklamira Hrvatsku i ovdje novce troši onda nam je dobar.

EB
EBERT
14:10 07.08.2024.

Vrijeme kiselih krastavaca.

KO
Konan
08:29 08.08.2024.

Da li ce ici kod Radeta na Breone.?? Tamo se jos uvijek slavi propala drzava. Nevjerovatno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije