KRATKO I JASNO

FOTO Olmo je imao samo jednu poruku u Zagrebu, opet oduševio obožavatelje, oglasio se i Dinamo

Foto: Instagram
1/3
08.03.2022.
u 19:33

Ranije je dodao kako se često čuje s prijateljima iz Hrvatske, ali i koji je trener ostavio poseban trag u njegovoj karijeri

"Dinamo i Hrvatska postali su dio mene i uvijek će biti tako”, rekao je bivši igrač plavih, Dani Olmo u jednom od nedavnih intervjua, sa sada je oduševio novim posjetom našem glavnom gradu. 

Dok je bio u Zagrebu, Olmo je uživao u društvu prijatelja, a prošetao je i Gornjim gradom gdje se fotografirao. 

Ispod objave na Instagramu stavio je samo jedno srce u opis. Kratko i jasno, ljubav prema Zagrebu i dalje traje. 

Koliko je to oduševilo obožavatelje govore i komentari, a u njima je i Dinamo poslao srce svom nekadašnjem igraču i ljubimcu maksimirskih tribina koji je oduševio nastupima, ali i zahvalnošću i ljubavlju koju je pokazao prema Zagrebu i Dinamovom dresu. 

Ranije je dodao kako se često čuje s prijateljima iz Hrvatske, ali i koji je trener ostavio poseban trag u njegovoj karijeri.

“Čujem se s Gojakom, Livijem, nekim prijateljima iz Zagreba koji nisu u nogometu.  Čujem se redovito s Bjelicom i drago mi je da ga ide s Osijekom. Naravno, nije mi drago kada se tuče s Dinamom jer bih htio da Dinamo uvijek dobije. No, Bjelica je jako bitan trener u mojoj karijeri. Puno mi je pomogao."

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Dani Olmo (@daniolmo7)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije