JOŠ JEDNA MEDALJA

FOTO Pogledajte foto session nakon finala. Milanović se družio s barakudama i komentirao srebro

Milanović i Tucak
Foto: Zoran Milanović/Facebook
1/21
11.08.2024.
u 19:30

Hrvatski vaterpolisti inicijalno su bili vrlo razočarani ovakvim ishodom i porazom u posljednjem susretu. Ipak, nakon dodjele medalja čini se da je druženje s navijačima i svima koji ih podupiru vratilo osmjehe na njihova lica

Hrvatska vaterpolo reprezentacija osvojila je srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu. U finalnom susretu igrali su protiv reprezentacije Srbije koja je bila bolja s rezultatom 13:11. Tako su svojoj kolekciji barakude dodale i treće uzastopno odličje s velikih natjecanja. Utakmici je nazočio predsjednik Republike, Zoran Milanović, a nakon susreta i dodjele medalja družio se s hrvatskim vaterpolistima.

Milanović je fotografije s druženja objavio na društvenim mrežama. "Čestitam Hrvatskoj vaterpolskoj reprezentaciji na osvojenoj srebrnoj medalji na Olimpijskim igrama u Parizu. Nakon zlata iz Dohe, ova medalja je još jedan dokaz izvrsnosti hrvatskog sporta. Izborniku i svim igračima čestitam na rezultatu i veselim se sljedećem velikom natjecanju i novim postignućima te sam siguran da će vaterpolo i dalje ostati najtrofejniji hrvatski sport", napisao je Milanović uz objavljene fotografije.

Hrvatski vaterpolisti inicijalno su bili vrlo razočarani ovakvim ishodom i porazom u posljednjem susretu. "Trofeji se osvajaju obranom, a ne napadom. Ostaje žal veliki i tuga i to je to. S druge strane treba naći snage te biti ponosan na ovu medalju. Znate kako je, veseliš se zlatu, veseliš se bronci. Srebru se ne možeš veseliti", rekao je Ivica Tucak nakon utakmice.

"Nažalost, nemamo što drugo nego čestitati. Nismo bili na nivou na kojem smo bili u četvrtfinalu i polufinalu. Dopustili smo puno laganih golova Srbiji, kasnije smo se stabilizirali, ali nije bilo dovoljno. Ostaje velika žal, ali treba čestitati Srbiji", rekao je vratar i kapetan Marko Bijač. Ipak, nakon dodjele medalja vaterpolisti su se imali prilike družiti s navijačima, a to im je i vratilo osmjehe na lica.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije