ZMAJČEKI SLAVE

FOTO Pogledajte kako se Olimpija narugala Rijeci nakon što je doživjela povijesni debakl

Ljubljana: Slavlje igrača Olimpije nakon odlične predstave protiv Rijeke
Matija Habljak/PIXSELL
30.08.2024.
u 10:54

Inače, Olimpiji je nadimak Zmajčeki, a Rijeka na svojim novim dresovima ima motiv morskog psa.

Nogometaši Rijeke oprostili su se od daljnjeg nastupanja u eurokupovima ove sezone nakon što su u uzvratnoj utakmici posljednjeg pretkola Konferencijske lige izgubili na gostovanju kod Olimpije u Ljubljani s čak 0-5 (0-4). Kako je prva utakmica prije tjedan dana na Rujevici završila rezultatom 1-1, Olimpija je prošla dalje s ukupnih 6-1.

Prvi gol za Olimpiju postigao je Raul Florucz (2) nakon samo 83 sekunde igre, a do odlaska na poluvrijeme su Thalisson (13, 45) s dva i Dino Kojić (35) s jednim pogotkom povisili na nedostižnih 4-0. Pedro Lucas (47) na samom startu drugog poluvremena postavio je konačni rezultat.

VEZANI ČLANCI:

Nakon svih ovih događaja Olimpija je proslavila prolazak u grupnu fazu Konferencijske lige. Na društvenim je mrežama slovenski klub objavio grafiku zelenog zmaja koji je pobijedio malog morskog psa uz opis "Game over". Inače, Olimpiji je nadimak Zmajčeki, a Rijeka na svojim novim dresovima ima motiv morskog psa.

 

 

Komentara 2

BS
Berekin ST
12:35 30.08.2024.

Cestitam "Zlovenci" 😉... zaj mi je malo jer je strada hrvatski klub ali samo malo. Puno vise sam zadovoljan i to radi tjeranja Sopica a najvise radi seruckanja nasem Marku. Da Armada nije napravila nered na tribini bila bi jos veca i sramotnija razlika. Ovako... "grad kulture" moze se hvalit i da ima najnekulturnije navijace. Pravo licemjerstvo je da oni na Rujevici ogradjuju gostujuce navijace a nekroidni fasisti im sjede na domacoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije