Posljednji dani u Sloveniji

FOTO Pogledajte majstoriju Brune Petkovića: Na pripremama zadivio cijelu momčad

Brdo kod Kranja: Trening Dinama u sklopu priprema
Foto: Marko Lukunicl/PIXSELL
1/4
07.07.2023.
u 16:58

Pripreme "Plavih" završile su u petak, a pred njima je utakmica Superkupa protiv Hajduka 15. srpnja, dok će ponovni susret vječnih rivala biti već u prvom kolu HNL-a

Pripreme nogometaša Dinama u slovenskom Brdu kod Kranja ne sastoje se samo od treninga. Igrači se ponekad znaju opustiti, a neki su pokazali i popriličan talent u drugim sportovima osim nogometa. 

Jedan od njih je i Bruno Petković, koji majstorski igra stolni tenis. Njegov najnoviji potez uhvatila je kamera. Naime, Petković je svome protiv svoga suparnika postigao poen odigravši kroz noge.

Pripreme "Plavih" završile su u petak, a pred njima je utakmica Superkupa protiv Hajduka 15. srpnja, dok će ponovni susret vječnih rivala biti već u prvom kolu HNL-a.

VEZANI ČLANCI:

Za sezonu se pripremaju i Bijeli, no oni su smješteni na Bledu. Niti tamo neobičnih situacija van nogometa ne nedostaje. Naime, u noći sa srijede na četvrtak morali su napustiti hotel jer je netko od gostiju u dva sata ujutro upalio protupožarni alarm.

VIDEO Što je to govorio Luka Modrić na suđenju Mamićima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije