OTPADA S EURA

FOTO Stravične scene: Italija ostala bez bitnog igrača, u suzama ga odnijeli s terena

Soccer EURO 2020 quarter finals / Belgium - Italy 1-2.
Foto: Frank Hoermann/DPA/PIXSELL
1/3
03.07.2021.
u 13:14

Kako su javili iz reprezentacije i kako prenosi Sky Sport Italia, radi se o rupturi Ahilove tetive

Italija je nastavila svoj put prema naslovu izbacivši i nadigravši Belgiju u Muenchenu. Iznimno pokretljiva i brza igra talijanskih napadača i veznjaka bili su previše za sporu Belgiju, koja je većinu utakmice bila u podređenom položaju.

Italija je povela 2:0 golovima Nicola Barelle (31) i Lorenza Insignea (44), a na 2:1 je iz kaznenog udarca smanjio Romelu Lukaku (45+2pen).

Ipak, imaju Talijani i jednu lošu vijest u ovoj utakmici. Ozlijedio se Leonardo Spinazzola u 79. minuti, a čini se da situacija nije niti malo lagana. 

Naime, kako su javili iz reprezentacije i kako prenosi Sky Sport Italia, radi se o rupturi Ahilove tetive što će Rominog lijevog beka ostaviti van travnjaka ne samo za vrijeme ovoga Eura, nego možda čak narednih devet mjeseci. 

Roberto Mancini bio je zadovoljan nakon susreta, ali je i naglasio: 

- Zaslužili smo pobjedu. Dečki su bili fenomenalni. Očito smo patili posljednjih desetak minuta jer smo se iscrpili, ali mogli smo zabiti i nekoliko golova ranije - rekao je Roberto Mancini nakon utakmice.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije