nevjerojatan događaj

FOTO Švedska policija: Zvali su nas zbog nereda u stanu, zapravo su Hrvati dobili Brazilce

Goran Stanzl PIXSELL / Policija Varnamo
12.12.2022.
u 23:06

Interventni policajac Alex ispričao je jednu anegdotu koja će se pamtiti

Jako zanimljiva priča dolazi nam iz dalekog švedskog grada Varnama, a tiče se hrvatske reprezentacije. U petak je netko od stanara pozvao policiju zbog velike buke u stanu misleći da se u stanu odvija žestoka svađa i da se baca namještaj. Švedska policija je izašla na mjesto događaja, a onda je priču podijelila na svojoj facebook stranici. 

>> Argentinci 300 milijuna eura skuplji od vatrenih, naš najskuplji igrač je Joško Gvardiol

- Tijekom vikenda je naša patrola dobila zapovijed da zaustavi svađu u jednom stanu. Prema dostupnim informacijama, svađa je trajala dulje vrijeme i čak je zvučalo kao da se u stanu ruši namještaj. Putem smo razgovarali o o vjerojatnim scenarijima kako bismo se kao patrola što bolje mentalno pripremili. - započeli su anegdotu i nastavili:

- Ispalo je da se radi o nečem sasvim drukčijem. Hrvatska je upravo pobijedila Brazil na Svjetskom prvenstvu i patrolu su dočekali samo razdragani navijači. Čestitali smo im na pobjedi i krenuli na sljedeću misiju u hladnoj i snježnoj prosinačkoj večeri - objavio je policajac Alex iz tamošnje interventne policije na Facebooku, a priča je dobila preko 30 tisuća reakcija. 

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


 

Komentara 1

DR
dragisa0
23:40 12.12.2022.

Šveđanin.. Ja sam se susjedu ispričao za buku prije nego mi je nazvao policiju rekao sam mu da smo slavili pobjedu Hrvatske.. Helsingborg

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije